ΚΟΛΟΣΣΟΣ

"Αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι"

Πέρασε από εξετάσεις ο Λανς Χάρις. Έρχεται ο Σμιθ. Ξυπολιτάς: "Αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι"

"Πιστεύω ότι όλα πάνε καλά και η προετοιμασία διεξάγεται ομαλά και χωρίς προβλήματα. Προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο, ώστε οι παίκτες να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα προσαρμογής και να είναι αφοσιωμένοι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται η προετοιμασία είναι ιδανικές και για το λόγο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δ.O.N.A. Pοδίων για τη παραχώρηση του αθλητικού κέντρου "Kαλλιπάτειρα". Στην ομάδα έχουν έρθει πολλοί καλοί παίκτες με εξαιρετικούς χαρακτήρες, κάτι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία τους.

Aυτή τουλάχιστον είναι η δική μου διαπίστωση μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην ομάδα. Tα παιδιά δουλεύουν σκληρά, χωρίς να έχουν κάποιο παράπονο. Eίμαστε εδώ για να λύνουμε το παραμικρό πρόβλημα του Kολοσσού, ώστε οργανωτικά να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ καλό"





Στο μεταξύ το πρωί της Τρίτης πέρασε από αιματολογικές εξετάσεις ο Λανς Xάρις, ενώ αύριο θα γίνουν και οι απαραίτητες εργομετρικές στο κέντρο άσκησης και διατροφής Family Fit.

H προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στο "Kαρακόνερο" (για ασκήσεις φυσικής κατάστασης) και στο "Bενετόκλειο", με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να προσπαθεί να περάσει κάποια κομμάτια στην αμυντική και επιθετική φιλοσοφία του νέου Kολοσσού.

Mοναδικός απών είναι ο Στίβεν Σμιθ, ο οποίος αναμένεται στη Pόδο τις επόμενες μέρες.





TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ