ΑΡΗΣ

Αγαδάκος: "Μία πολύ δυνατή ομάδα"

Αγαδάκος: "Μία πολύ δυνατή ομάδα"
Αγαδάκος-Μπάξτερ

Με μία προπόνηση στο Αλεξάνδρειο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Ο Ιταλός τεχνικός του Άρη είδε και τον Νίκο Αργυρόπουλο να συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς με τους υπόλοιπους και να υπολογίζεται εν όψει του αυριανού ραντεβού από τον Αντρέα Ματσόν.
Από πλευράς του ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός του Άρη έχει την προσοχή του στραμμένη στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας στο κυνήγι της 3ης θέσης εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν και όχι τόσο σε ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας με έναν ακόμη κοινοτικό δεδομένης της κενής θέσης που υπάρχει.

Ειδικότερα για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο ο τεχνικός του Άρη στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν από την έναρξη της σημερινής τελευταίας προπόνησης της ομάδας του στα πλαίσια της μίνι προετοιμασίας του επεσήμανε ότι: " Θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό, όπως και κάθε παιχνίδι. Κατεβαίνουμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σκεφτόμαστε μόνο τον Πανιώνιο και από την Πέμπτη και μετά τον επόμενο μας αντίπαλο. Οι αγώνες των πλέι οφ μπορούν να περιμένουν. Ο αυριανός μας αντίπαλος είχε την πολυτέλεια να κάνει αρκετές αλλαγές. Διαθέτει ένα από τα υψηλότερα μπάτζετ και εξαιρετικό υλικό. Παρόλα αυτά δεν έκανε και την καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα".

Για τον Ματσόν πάντως είναι εξαιρετικά σημαντική η κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όπως φάνηκε και από την τοποθέτησή του. " Θέλαμε από την αρχή να τελειώσουμε τρίτοι στην κανονική περίοδο. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας. Μέσα στο Αλεξάνδρειο μπροστά στο καταπληκτικό κοινό δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο".

Για την όχι καλή εμφάνιση, παρά τη νίκη, κόντρα στην ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως είναι δύσκολο για τους παίκτες να είναι από τα τέλη Αυγούστου έως και τον Μάιο, στα ίδια υψηλά επίπεδα απόδοσης. Για μια ακόμη φορά αναφέρθηκε και στην «συνταγή» της επιτυχίας του φετινού Άρη: " Υπάρχει εξαιρετική οργάνωση στην ομάδα. Ένα μεγάλο επιτελείο ανθρώπων που δουλεύουν συνεχώς και με μεγάλη σοβαρότητα. Άνθρωποι ικανοί και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να υποστηρίξουν τη προσπάθεια που κάνουμε. Υπάρχει ακόμη φοβερό κλίμα και διάθεση από όλους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό".

Ο Ματσόν σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει και άλλη προσθήκη στο ρόστερ, εν όψει πλέι οφ απάντησε πως: " Νομίζω πως κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο αν αντιμετωπίσουμε προβλήματα τραυματισμών. Έχουμε καλούς παίκτες και άλλωστε αυτοί μας έφεραν ως εδώ. Όπως έχω ξανά τονίσει γι’ αυτό το θέμα, όταν κάνεις μια προσθήκη, αυτή πρέπει να είναι με παίκτη που μπορεί να κάνει πραγματικά την διαφορά".

Αγαδάκος: " "
Από την πλευρά του ο Λάζαρος Αγαδάκος τόνισε για την συνέχεια της κανονικής περιόδου ότι: " Απομένουν δύο αγώνες για την λήξη της κανονικής περιόδου και θέλουμε να δείξουμε και σε αυτούς το ίδιο καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο", ενώ για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κλειστό του Ελληνικού δήλωσε: " Πάμε στην έδρα του Πανιωνίου για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ενδεχομένως θα βρεθούμε ξανά αντίπαλοι στην διαδικασία των πλέι οφ σε λίγες μέρες".

"Θα τους μάθουμε καλύτερα και παίρνοντας τη νίκη μπορούμε να αποκτήσουμε και ψυχολογικό αβαντάζ. Είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Μπορεί να μην έχουν πλέον τον Μπάξτερ, έδειξαν όμως στα τελευταία παιχνίδια πως αυτό δεν τους επηρεάζει. Θέλουμε και αύριο να τους δείξουμε πόσο σκληρή, πόσο καλή ομάδα είμαστε. Η άμυνα ήταν και είναι το μεγάλο μας όπλο και σε αυτήν θα στηριχτούμε ξανά

".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ