ΑΡΗΣ

Αγαδάκος: "Μπορούμε στα δύσκολα"

Αγαδάκος: "Μπορούμε στα δύσκολα"
Ράιτ

Πανέτοιμος και με τον Ράιτ στη σύνθεσή του είναι ο Άρης ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17:30) με τον Κολοσσό

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία τελευταία προπόνηση το μεσημέρι στο Αλεξάνδρειο και αφού είχε προηγηθεί θεωρία στο βίντεο από τον Ιταλό τεχνικό.
Από την πλευρά του ο Λάζαρος Αγαδάκος σε δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό στην Ρόδο τόνισε: " Έχουμε μπροστά μας μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση. Ο Κολοσσός είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, ειδικότερα μέσα στην έδρα του και έχει υποχρεώσει πολλές ομάδες να φύγουν ηττημένες".

" Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάθουμε το ίδιο. Χρειαζόμαστε τη νίκη και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Έχουμε αποδείξει εξάλλου αρκετές φέτος ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε δυσκολία και το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε αύριο".

Όσο για την προσθήκη του Μπρέϊσι Ράιτ δήλωσε: " Είναι ένας πραγματικά πολύ καλός παίκτης, αλλά και εξαιρετικός χαρακτήρας. Η περσινή του θητεία στον Άρη θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί και να προσφέρει άμεσα όλα αυτά για τα οποία είναι ικανός. Σίγουρα θα ανεβάσει την ομάδα σε άλλο επίπεδο και ειδικότερα τώρα που πλησιάζουμε προς την κόψη του ξυραφιού".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ