ΑΡΗΣ

Αγαδάκος: "Ρίγος"

Αγαδάκος: "Ρίγος"
Αγαδάκος

"Να βγάλω ασπροπρόσωπους πρόεδρο και προπονητή", είπε ο Λάζαρος Αγαδάκος πριν την πρώτη προπόνηση

Παρόντες στο Αλεξάνδρειο εκτός από σύσσωμο το τεχνικό τιμ – Χέρμπερτ, Παπαχατζής και Νικολαϊδης – οι Καλαϊτζής, Ηλιάδης, Παντελιάδης, Τσαλδάρης, Σκορδίλης, Αγαδάκος, Τσαϊρέλης, ο Λιθουανός Σεραπίνας και ο Αμερικανός Ράιτ.
Όσο για τους απόντες; Ο στρατευμένος Καραδολάμης, οι διεθνείς Τέρελ Καστλ και Χάνο Μότολα με την Εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης και Φιλανδίας αντίστοιχα αλλά και οι Αμερικανοί Τζερεμάια Μάσεϊ και Ρέισον Τέρι.

Όσον αφορά τους Καστλ και Μότολα αναμένονται στις 17 του Σεπτέμβρη με τον πρώτο σε περίπτωση που η Εθνική Βοσνίας/Ερζεγοβίνης δεν προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας και έτσι ο αρχηγός του Άρη έρθει την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη.

Αναφορικά με τους Μάσεϊ και Τέρι η άφιξή τους θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την βίζα τους και ξεκινήσουν το υπερατλαντικό τους ταξίδι.

Από την πλευρά του Σάββας Ηλιάδης στις δηλώσεις του στάθηκε και στις πυρκαγιές που πλήττουν τα τελευταία 24ωρα το μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου τονίζοντας: " Θα ήθελα να δώσω τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσους επλήγησαν", ενώ ο Λάζαρος Αγαδάκος αναφέρθηκε στο ρίγος που αισθάνεται με την παρουσία του στον Άρη.

" Ο Άρης είναι ο Άρης και δεν το κρύβω ότι νιώθω ρίγος με την παρουσία μου στην ομάδα. Αυτό που ελπίζω είναι σε κάτι καλό με την ομάδα να πηγαίνει καλύτερα από πέρυσι. Μίλησα με τον κόουτς και ήταν σημαντικό για μένα ότι με ήθελε όπως και ότι μου τηλεφώνησε μέχρι και ο πρόεδρος της ΚΑΕ (σ.σ. Θανάσης Τζεβελέκης) για αυτό και θέλω από την πλευρά μου να τους βγάλω ασπροπρόσωπους", τόνισε ο Αγαδάκος ενώ σε ερώτηση για την ύπαρξη του ελληνικού κορμού είπε: " Είναι σημαντικό ότι υπάρχει και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους ξένους παίκτες της ομάδας να καταλάβουν ότι πρέπει να παραμείνει συμπαγής".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ