ΠΑΟΚ

Αγαδάκος: "Σωστή επικοινωνία"

Αγαδάκος: "Σωστή επικοινωνία"
Αγαδάκος

Για το παιχνίδι με το Μαρούσι μίλησε ο Αγαδάκος, που τόνισε ότι η καλή επικοινωνία κέρδισε το ματς

Ο Λάζαρος Αγαδάκος φρόντισε με την σειρά του να συμβάλλει στην κατάκτηση της νίκης στην τελευταία περίοδο και στην ολοκλήρωση της ανατροπής με τον ίδιο να δηλώνει: " Η επικοινωνία στο γήπεδο μας έδωσε τη νίκη", και συνέχισε: "Μιλούσαμε συνεχώς μεταξύ μας ενώ και ο πάγκος σηκωνόταν όρθιος και φώναζε".

Για τη σημασία της νίκης στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα ο Αγαδάκος δήλωσε: " Το ότι γυρίσαμε με αυτό τον τρόπο αυτό το παιχνίδι είναι κάτι που μας δίνει δύναμη. Δεν νομίζω ότι για την κακή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα φταίει η απουσία του Τζέισον. Παίξαμε και άλλα παιχνίδια με απώλειες. Όλα τα παιδιά βοήθησαν στην θέση του πόιντ γκαρντ, ώστε ο άσος να μην κουβαλά την μπάλα".

Τέλος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις απόψεις του Κυρίτση για την διαιτησία και τα παράπονα που εξέφρασε ο διεθνής γκαρντ του Αμαρουσίου είπε: " Να δει ο Κυρίτσης με την ομάδα του το βίντεο. Για την τεχνική ποινή στον Βλάντο λέει κανείς κάτι;".

Από εκεί και πέρα κι όσον αφορά τον Κώστα Πιλαφίδη δύο είναι οι πονοκέφαλοι που ταλαιπωρούν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ. Ο ένας έχει να κάνει με την κατάσταση του τραυματισμού του Τζέισον Πάρκερ και ο άλλος το τι μέλλει γενέσθαι με το τι μέλλει γενέσθαι με τον αντικαταστάτη του Ντάριους Ουάσιγκτον.

Ο Πάρκερ που είχε στραβοπατήσει στην προπόνηση της Πέμπτης και είχε υποστεί διάταση. Παρόλα αυτά χθες ξεκίνησε το παιχνίδι αλλά δεν άντεξε και αποχώρησε κουτσαίνοντας μετά από λίγα λεπτά στο πρώτο δεκάλεπτο και σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση θα πρέπει για τρεις μέρες να ξεκουραστεί όπως συμφώνησε και ο ίδιος: "Θα πρέπει να ξεκουραστώ", ενώ για τη νίκη επί του Αμαρουσίου τόνισε: " Μπράβο στα παιδιά, ήθελε μεγάλη καρδιά για να γυρίσουν αυτό το παιχνίδι".

Εκτός του Πάρκερ πάντως και ο Σκεπάνοβιτς λογικά θα κάνει αύριο εξετάσεις για τις ενοχλήσεις στο δεξί του χέρι.

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι με τον αντικαταστάτη του Ουάσιγκτον; Στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν πρώτα να ενισχύσουν κάπως το μπάτζετ τους και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην απόκτησή του με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να δηλώνει χαρακτηριστικά πως: " Με τον Μακεδονικό δεν νομίζω ότι θα έχουμε παίκτη, αλλά σίγουρα θα ήμαστε ενισχυμένοι στο παιχνίδι με την Ολύμπια που είναι δύσκολο. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι, χρειάζεται οπωσδήποτε πόιντ γκαρντ".

Τέλος κι όσον αφορά στα διοικητικά ο λογιστής του Αλέξανδρου Μαμιδάκη είναι να συνεχίσει τον οικονομικό έλεγχο από αύριο με τα δεδομένα να είναι θετικά αφού δεν φαίνονται αποκλίσεις σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όμως χρειάζονται δύο μέρες ακόμα. Λογικά όλα θα έχουν τελειώσει την Τετάρτη και θα αναμένεται η ενημέρωση της επιχείρησης στην Αθήνα και φυσικά η απάντηση.













TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ