ΑΡΗΣ

Αγαδάκος: "Θα πάμε προετοιμασμένοι"

Αγαδάκος: "Θα πάμε προετοιμασμένοι"
Αγαδάκος-Μπάξτερ

Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η μίνι προετοιμασία του Άρη για το τοπικό ντέρμπι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ

Oι Δημήτρης Τσαλδάρης και Σάββας Ηλιάδης ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους στην μέση και σήμερα θα βρεθούν κανονικά στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού του Άρη όπως και ο Μπρέισι Ράιτ. Στην περίπτωση απλώς του Αμερικανού ο Ματσόν θα περιμένει την εισήγηση του ιατρικού τιμ της ομάδας.
Από την πλευρά του ο σέντερ του Άρη, Λάζαρος Αγαδάκος, ως κοινός παρονομαστής μεταξύ των δύο αντιπάλων σε δηλώσεις του επισήμανε για το παιχνίδι της Πέμπτης ότι: " Ξέρουμε όλοι την σημασία του και τις ιδιαιτερότητες που έχει".

"Εμείς ωστόσο θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις και να προσθέσουμε μία ακόμη νίκη στην πορεία μας στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε τροχιά τρίτης θέσης και θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες ως το τέλος της κανονικής περιόδου

".

Κι όσο για τον ΠΑΟΚ ο Αγαδάκος είπε: " Παρά τα προβλήματα που δείχνει να έχει η ατμόσφαιρα και οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε θα είναι πολλές αλλά θα πάμε προετοιμασμένοι για να κάνουμε το καθήκον μας", ενώ τέλος για τον ίδιο τόνισε: " Προσωπικά έχω μια πολύ καλή παράδοση είτε ως παίκτης του ΠΑΟΚ είτε και ως του Άρη και θέλω να την συνεχίσω με μία ακόμη νίκη".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ