ΑΡΗΣ

Αγγελίδης: "Η ανάγκη ήταν τεράστια"

Αγγελίδης: "Η ανάγκη ήταν τεράστια"

Ο Ντίνος Αγγελίδης 18 χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από τον Άρη, θυμάται πόσο μεγάλη πίεση είχε η ομάδα στον τελικό με την Εφές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sentra Fm ο παλαίμαχος άσος μίλησε για τον τελικό του 1993 στο Τορίνο αλλά και για τον κόσμο που είχε βρεθεί στην Ιταλία.

"Μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τις πλάτες μας όταν πήραμε το ευρωπαϊκό. Μετά από τρία σερί Φάιναλ Φορ που η ομάδα δεν είχε κατακτήσει τίποτα", τόνισε ο Ντίνος Αγγελίδης και συνέχισε:

"Η ανάγκη για ευρωπαϊκό τίτλο ήταν τεράστια. Το καλό για εμάς ήταν ότι έγινε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Και τα δύο ευρωπαϊκά του Άρη κατακτήθηκαν απέναντι σε Τούρκους".

Στη συνέχεια επισήμανε: "Με την Εφές το γήπεδο ήταν όλο κίτρινο. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι μετά το παιχνίδι, αντί να πανηγυρίζουμε μέσα στα αποδυτήρια, ξεφυσούσαμε. Σε έναν σύλλογο και μία ομάδα μετράει το σύνολο. Ο Άρης είχε τη στόφα που του επιτρέπει να νικάει μεγάλα ματς".

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση των ομάδων της Θεσσαλονίκης: "Η κρίση δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ. Υπάρχουν δύο ομάδες που ξοδεύουν τεράστια ποσά και οι υπόλοιπες πολύ λιγότερα.

Δεν μπορεί με αυτόν τον τρόπο να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Το κακό είναι ότι κάνουμε βήματα πίσω και όχι μπροστά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ