ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι για μεταγραφές: "Το ρόστερ έχει κλείσει"

Αγγελόπουλοι για μεταγραφές: "Το ρόστερ έχει κλείσει"
INTIME SPORTS/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στη διάρκεια της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοβ από τον Ολυμπιακό, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκαν για το ενδεχόμενο να γίνει έξτρα μεταγραφή μέχρι την έναρξη της σεζόν.

Ο Σάσα Βεζένκοβ αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά στη μεταγραφική του ενίσχυση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη (πιο επίσημα δεν γίνεται). Αυτά του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη διάρκεια της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοβ, οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκαν αν υπάρχει κάποια άλλη μεταγραφική εκκρεμότητα, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να παίρνει τον λόγο και να ξεδιαλύνει -μια για πάντα- το τοπίο.

"Με βάση τις συζητήσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το ρόστερ μας έχει κλείσει. Ίσως είναι κι ένα καλοκαιρινό σπορ κάποιων site -δεν ξέρω ίσως να παρακινούνται και από μάνατζερς- το να μετακινούν παίκτες λες είναι κάποιο ριάλιτι ή κάποιο βίρτουαλ παιχνίδι. Να αλλάζουν οι παίκτες, δανεισμοί, πωλήσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ της ιστορίας του. Έχει μία απίστευτη εξάδα στους ψηλούς. Η δική μου φιλοσοφία, την οποία ασπάζεται και ο προπονητής, είναι ότι η χρονιά έχει 80 αγώνες σε Ελλάδα και EuroLeague. Όλοι είναι χρήσιμοι. Είναι στατιστικά αδύνατο να μη συμβούν κάποιοι τραυματισμοί, κάτι που βέβαια το απευχόμαστε. Άρα όλοι είναι χρήσιμοι, έχουν συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και θα μείνουν στον Ολυμπιακό για να κατατήσουν τίτλους με τον Ολυμπιακό" ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ