ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι για το ΣΕΦ: "Μιλάμε πάνω από τρία χρόνια με την Κυβέρνηση, θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει σύντομα"

-        (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
- (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Για τις συνεχιζόμενες συζητήσεις που γίνονται με την Κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Για το αν έχει προχωρήσει η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό ρωτήθηκαν οι πρόεδροι της ομάδας, στο περιθώριο της συνέντετυξης Τύπου για την παρουσίαση του Σάσα Βεζέκοβ.

Ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε επ'αυτού: "Με την Κυβέρνηση μιλάμε πάνω από τρία χρόνια. Δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Ακόμα μιλάμε, δεν έχει διακοπεί ο διάλογος. Ούτε ξέρουμε κάτι που να εμποδίζει την παραχώρηση. Δεν μας έχει ειπωθεί ότι κάπου κολλάει. Δυστυχώς δεν έχει γίνει η παραχώρηση. Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Είναι κάτι κομβικό για το μέλλον του Ολυμπιακού. Αν δεν γίνει αυτή η παραχώρηση, θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις επιλογές για το πώς θα αντιδράσουμε. Και όταν λέμε όλες τις επιλογές, ξέρετε ότι σε κάποια πράγματα είμαστε πολύ δυνατοί.

Να το κάνουμε πιο λιανά το θέμα, με την παραχώρηση που έγινε στον Παναθηναϊκό, του χρόνου θα έχει έσοδα από εισιτήρια και σουίτες κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Με το όνομα θα είναι πάνω από 20 εκατομμύρια. Ο Ολυμπιακός θα είναι κάτω από 10 εκατομμύρια. Μιλάμε μόνο από το γήπεδο, τα εισιτήρια. Δηλαδή ο Παναθηναϊκός θα έχει πλεονέκτημα περί τα +10 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, όπως και πέρυσι, κάτι που τον βοήθησε να κατακτήσει τους στόχους του. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί, είναι τελείως, εκτός κάθε λογικής. Θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει σύντομα. Αν δεν συμβεί αυτό, θα δούμε τι πρέπει να γίνει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ