ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι: "Στηρίζουμε την ομάδα"

Αγγελόπουλοι: "Στηρίζουμε την ομάδα"
Αγγελόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιθετική ανακοίνωση ενότητας εξέδωσαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν το 3ο ματς

Από τη Δευτέρα και μετά και όσο ο τρίτος τελικός πλησιάζει, οι... τρομοκρατικές ειδήσεις πολλαπλασιάζονται. Άλλοι λένε ότι θα γίνουν επεισόδια στο ΣΕΦ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, άλλοι ότι στο επίκεντρο θα είναι οι παίκτες της ομάδας και ο προπονητής, κάποιοι είπαν ότι θα φάνε ξύλο και οι δημοσιογράφοι!
Η κίνηση μάλιστα της ΚΑΕ Ολυμπιακός να βγάλει τα εισιτήρια του ματς μόνο μέσω του internet, έδωσε την εντύπωση ότι έγινε για λόγους ασφαλείας. Σίγουρα, το κλίμα γύρω και μέσα στον Ολυμπιακό δεν είναι το καλύτερο, αλλά αυτό επί της ουσίας έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και το 2-0 που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός, παρότι η σειρά ξεκίνησε με το πλεονέκτημα έδρας να βρίσκεται στα χέρια των ερυθρολεύκων.

Επίσης, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν αν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια... επιθυμία στήριξης στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι δύο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και είναι από τις ελάχιστες φορές που μια ανακοίνωση της ομάδας έχει την υπογραφή του αντιπροέδρου και του αδερφού του.

Με την παρακάτω ανακοίνωση το μήνυμα γίνεται σαφές: Πρέπει να υπάρξει ενότητα στον Ολυμπιακό, σε όλα τα επίπεδα, διαφορετικά η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, τόσο μέσα όσο και έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Μάλιστα, κάποιες φωνές χαρακτηρίζονται ειρωνικά "Ολυμπιακές" και οι οποίες δημιουργούν αρνητικό κλίμα, χωρίς να δίνονται περισσότερες εξηγήσεις.

Εν κατακλείδι, το νόημα που κρύβεται πίσω από τις λέξεις της ανακοίνωσης των Αγγελόπουλων, είναι ότι τα δύο αδέρφια έχουν στόχο να περάσουν τη δική τους νοοτροπία και... κουλτούρα στον κόσμο του Ολυμπιακού, τόσο στις εύκολες όσο και τις δύσκολες στιγμές. Οι εν βρασμώ αντιδράσεις και αποφάσεις δεν αντικατοπτρίζουν τη δική τους φιλοσοφία και δεν θέλουν τέτοια φαινόμενα στους κόλπους της ομάδας. Η στήριξη που επιδεικνύουν σε στιγμές όπως η ήττα στον πρώτο τελικό (όπου πήγαν στα αποδυτήρια για να μιλήσουν στους παίκτες) είναι αυτό που πρεσβεύουν και περιμένουν από τους φιλάθλους σε ανάλογες περιπτώσεις.

Μια ερμηνεία για την ώρα διεξαγωγής
Οι διαφωνίες που υπήρξαν γύρω από την ώρα και την ημέρα διεξαγωγής του τελικού ύστερα από την εμπλοκή με το debate, ήταν πολλές και με διαφορετικές ερμηνείες. Παρότι, όμως, ο Παναθηναϊκός επέμενε να γίνει το παιχνίδι νωρίς το απόγευμα, στον Ολυμπιακό δεν είχαν καμιά τέτοια διάθεση. Οι "ερυθρόλευκοι", ουδέποτε ήθελαν να γίνει το ματς νωρίς ώστε να υπάρχει λιγότερος κόσμος (επειδή είναι ανοιχτά τα μαγαζιά).

Αντιθέτως, στην ΚΑΕ επιθυμούν να δουν το ΣΕΦ και πάλι γεμάτο, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη, να κάνει το 2-1 και να πάει πάλι στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα. Αυτό που αναρωτήθηκαν στον Ολυμπιακό, είναι γιατί ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να γίνει το ματς Παρασκευή. Και μια σκέψη που έγινε, επειδή υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας των πρασίνων (πιθανόν την Τετάρτη) και να μην υπάρχει η πιθανότητα να καλυφθούν οι πέντε μέρες που πρέπει να μεσολαβήσουν για να ισχύσει η απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των αδελφών Αγγελόπουλων:


Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια να φέρουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού ξανά στην κορυφή. Εκεί που του αξίζει.

Φέτος η ομάδα προκρίθηκε στο Final Four του Βερολίνου και έκανε το ιστορικό ρεκόρ νικών, 25-1, τερματίζοντας στην Πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Μετά την αλλοίωση του αποτελέσματος του πρώτου τελικού, φτάσαμε στην ατυχή εμφάνιση του δεύτερου τελικού. Προβληματιστήκαμε κι εμείς, όσο τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, με την κατώτερη των δυνατοτήτων της, εικόνα της ομάδας μας τη Δευτέρα το βράδυ.

Παρόλα αυτά δεν το βάζουμε κάτω, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την ομάδα και πιστεύουμε ότι αύριο το βράδυ με την υποστήριξη του κόσμου που θα βρεθεί στο γήπεδο για να φωνάξει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τίποτε άλλο, θα νικήσουμε και θα πάμε πάλι τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Ενώ λοιπόν η ομάδα, μας χρειάζεται όλους ενωμένους δίπλα της, οι γνωστές, «Ολυμπιακές» και μη, φωνές προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο μας να πιστέψει ότι αύριο πρέπει να γίνει λαϊκό δικαστήριο στο ΣΕΦ. Αύριο θα είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα, ώστε να αγωνιστεί σύμφωνα με την πραγματική της αξία και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου άλλωστε πρέπει να κρίνονται οι τίτλοι. Η βία σε οποιαδήποτε μορφή δεν έχει θέση στον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος
























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ