ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγελόπουλοι: "Το κέρδος ήταν ο Πετρούσεβ, από τότε που επιστρέψαμε οι τίτλοι στην Ελλάδα είναι 8-1"

SUPER CUP 2024/  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησαν μετά από την κατάκτηση του Stoiximan Super Cup από τον Ολυμπιακό, τόνισαν ότι το κέρδος των δύο αγώνων στη διοργάνωση ήταν ο Φίλιπ Πετρούσεβ που κατάλαβε ότι θα μείνει στους ερυθρόλευκους και σημείωσαν ότι οι τίτλοι στην Ελλάδα από τότε που επέστρεψαν είναι 8-1 υπέρ των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στη φετινή σεζόν, θριαμβεύοντας στο τελικό του Stoiximan Super Cup επί του Παναθηναϊκού AKTOR στη Ρόδο.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ μίλησαν μετά από τη λήξη του αγώνα και αναφέρθηκαν τόσο στο ντέρμπι με τους πράσινους, όσο και στα θετικά της διοργάνωσης.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εξήγησε ότι το κέρδος της ομάδας ήταν ο Φίλιπ Πετρούσεβ που, πλέον, κατάλαβε ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του σημείωσε ότι από τότε που επέστρεψε μαζί με τον αδερφό του στα ηνία των Πειραιωτών, "οι τίτλοι είναι 8-1".

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

“Για τις δύο ομάδες ήταν η αρχή της σεζόν. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κάναμε ένα καλό ξεκίνημα που χτίζει ψυχολογία.

Για τις απουσίες των δύο ομάδων: “Για την ανάλυση του Παναθηναϊκού θα μιλήσει ο Παναθηναϊκός. Σε εμάς έλειπαν ο Φαλ και ο Μιλουτίνοβ, οι δύο ψηλοί μας. Η ομάδα δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμη. Το κέρδος και του σημερινού αγώνα, αλλά και του χθεσινού είναι ο Πετρούσεβ, που πιστεύω ότι κατάλαβε πλέον ότι θα μείνει στον Ολυμπιακό και ότι θα κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό”.

Για τις αρχές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: “Οι αρχές πιστεύω ότι είναι ίδιες, είναι τόσο καλοί οι παίκτες που έχουμε και η απειλή από το τρίποντο, άρα θα πετυχαίνουμε και περισσότερους πόντους. Σίγουρα η άμυνα θα βελτιωθεί και άλλο”.

Για το αν θα γίνει τελικός Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στην EuroLeague: “Δεν ξέρω αν θα γίνει ο ιστορικός τελικός. Αυτό δεν μας απασχολεί. Είναι νωρίς να μιλάμε για όλα αυτά. Είναι η αρχή στην Ευρωλίγκα που είναι πιο δυνατή φέτος. Ο στόχος είναι πρώτα το διπλό στη Φενέρ, να μπούμε στην εξάδα, να μπούμε στα playoffs και μετά στο Final Four.

Η ατμόσφαιρα σήμερα είχε μια ένταση αλλά ο αγώνας έγινε σε κόσμια πλαίσια, ευχαριστούμε τη Ρόδο για τη φιλοξενία”.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

"Σήμερα κρίθηκε ο πρώτος τίτλος, πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν ήταν απλά μια μάχη αλλά ένας τίτλος. Στην Ελλάδα από όταν επιστρέψαμε οι τίτλοι είναι 8-1, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, που είναι πολύ υψηλός και πολύ δύσκολος για αυτό και αυτό δεν σημαίνει κάτι, ότι θα συνεχιστεί εφ’ όρου ζωής. Τα παιχνίδια είδατε ότι κρίνονται στον πόντο και πόσο ανταγωνιστικά είναι. Θα είναι πολύ καλά παιχνίδια. Το θέμα είναι να τα απολαύσει ο κόσμος”.

Για το αν ήταν ο Σάσα Βεζένκοβ ο κορυφαίος: “Όλη η ομάδα κέρδισε, ο προπονητής χτίζει την ομάδα. Ο Σάσα ήταν καθοριστικός, αλλά ήταν μια ομαδική προσπάθεια, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο παίκτη. Όλοι ήταν καλοί και βοήθησαν εξίσου”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN SUPER CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ