ΤΡΙΚΑΛΑ

Aγγέλου: "Δυνατοί και ανταγωνιστικοί"

Aγγέλου: "Δυνατοί και ανταγωνιστικοί"
Αγγέλου

Την ανάλυση του αγώνα που ακολουθεί εναντίον της ΑΕΛ πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Αγγέλου

" Στην θέση που βρισκόμαστε πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Στον αγώνα της Κυριακής παίζουμε με μία ομάδα που είναι σε παρόμοια θέση με μας και τα χαρακτηριστικά της πλησιάζουν τα δικά μας", είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Έλληνας τεχνικός.

" Δίνουν έναν αγώνα με αξιοπρέπεια το τελευταίο διάστημα. Έχουν βρεθεί πολύ κοντά και αυτοί στο να κάνουν μεγάλες νίκες. Παρουσιάζουν άτυχα αποτελέσματα σε παιχνίδια που πρέπει και χρειάζεται να κερδίσουν. Δηλαδή δεν έχουν αντιδράσει όπως πρέπει. Είναι μία ομάδα που έχει μία πεντάδα αρκετά έμπειρη. Έχουν δύο Αμερικανούς που προέρχονται από καλά σχολεία της Αμερικής, δύο Έλληνες τον Κόμματο και τον Λαμπρόπουλο που έχουν πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δύο πόιντ γκαρντ τον Αλιέβας και τον Αποστολίδη με αξιόλογες πορείες. Επίσης στις αλλαγές έχουν παίκτες με ενθουσιασμό που κάνουν την ΑΕΛ ένα αξιόμαχο σύλλογο".

Για την ομάδα του τόνισε: " Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην ψυχολογία, στις τεχνικές προδιαγραφές και στις συνθήκες του παιχνιδιού. Ελπίζω να είμαστε καλά μέχρι την Κυριακή να δώσουμε ένα δυνατό ματς και να συνεχίσουμε την πορεία μας".

Όσο για τον κόσμο τόνισε: " Είναι πανελληνίως πια αποδεκτό ότι η συμπάθεια του κόσμου των Τρικάλων προς την ομάδα αλλά και το άθλημα είναι δεδομένη. Ο κόσμος είναι ένα από τα όπλα και ατού της ομάδας. Για μας έχει μεγάλη σημασία το πώς θα εκμεταλλευτούμε θετικά αυτή την παρουσία".

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ΑΕΛ προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα ξεκαθάρισε: " Η Λάρισα είναι μία ομάδα που έχει και ιστορία αλλά και εμπειρία στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Όσον αφορά εμάς που προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη πρέπει να αντιδράσουμε όπως όταν προερχόμασταν από μεγάλες ήττες που οφείλεις να συνεχίσεις. Από την στιγμή που παραμένουμε όλοι μαζί ενωμένοι δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Αυτό για μένα είναι σημαντικό. Θα κρατήσουμε αυτή τη χημεία, την ομαδικότητα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί όπως και στην Ρόδο".

Αναφερόμενος στις ελπίδες παραμονής εξήγησε: " Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Αντικειμενικά αν κάποιος θέλει να κάνει υπολογισμούς η ομάδα έχει 20% με 30% πιθανότητες να μείνει στην κατηγορία. Αλλά αυτό το ποσοστό εμείς πρέπει να το νιώθουμε σαν 200%, να πολεμάμε γι' αυτό κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε την πραγματικότητα και αυτό που μας έχει ζητηθεί από την διοίκηση είναι να είμαστε αξιοπρεπείς και ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος".

Τέλος για το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα ξεχωρίζουν και κάποιοι νέοι παίκτες τόνισε: " Αυτή τη στιγμή στα Τρίκαλα υπάρχουν 16 παίκτες που πληρώνονται, τέσσερις προπονητές, ένας φυσικοθεραπευτής, δύο φροντιστές και δύο μάνατζερ που σημαίνει ότι αυτή η ομάδα με τις μικρές της δυνάμεις προσπαθεί να είναι αξιοπρεπής και όσο το δυνατόν περισσότερο οργανωμένη σε σχέση με την εμπειρία της. Άρα ανά πάσα στιγμή όλο το υλικό αυτής της ομάδας πρέπει να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού".











TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ