ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Είναι ευκαιρία"

Αγγέλου: "Είναι ευκαιρία"

Παρά τις απουσίες των Πάσαλιτς και Χαντ αλλά και την διαφαινόμενη του Πελεκάνου ο Βαγγέλης Αγγέλου θεωρεί πως το παιχνίδι της Δευτέρας για τον Άρη με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο είναι μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες του.

Ως μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες του Άρη θεωρεί ο τεχνικός τους Βαγγέλης Αγγέλου πως είναι το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο παρά τις απουσίες που έχει.

Σίγουροι απόντες για τον τεχνικό του Άρη είναι οι Μοχάμεντ Πάσαλιτς και Τζέρεμι Χαντ ενώ σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η απουσία του Μιχάλη Πελεκάνου που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

"Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας κατεβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι σε ό,τι αφορά τη διάρκεια και τον ομαδικό τρόπο αντίδρασης σε άμυνα και επίθεση. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, όλα τα παραπάνω στοιχεία να δοκιμαστούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η ποιότητα του αντιπάλου, άλλωστε, προσφέρεται γι’ αυτό. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα βλέπουμε με θετικό τρόπο, αφού έτσι θα δώσουμε ευκαιρίες στους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ μας. Εύχομαι στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα, να έχει και σε αυτό το παιχνίδι την βοήθεια και την υποστήριξη του κόσμου της".

Τάδε έφη ο τεχνικός του Άρη ενώ ο Κώστας Χαρίσης σημείωσε: "Πέρα από τους τραυματισμούς μας, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, καθώς προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ζητάμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που αυτός ξέρει. Είμαστε σίγουροι ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ