ΤΡΙΚΑΛΑ

Αγγέλου: "Μάχη με τον εαυτό μας"

Αγγέλου: "Μάχη με τον εαυτό μας"
Αγγελου INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε στην Αθήνα η προετοιμασία της ομάδας για το ματς της Τετάρτης με τον Κολοσσό στη Ρόδο

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη προπονήθηκε στην Αθήνα και στη συνέχεια αναχώρησε για το ακριτικό νησί όπου θα δώσει ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς.
"Στη θέση που βρίσκεται η ομάδα ο βασικός μας στόχος είναι να εμφανιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μέχρι το τέλος. Δίνουμε μία μάχη πρώτα για τον εαυτό μας και μετά για τον αντίπαλο. Ο Κολοσσός που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του Πρωταθλήματος εμφανίζεται πολύ δυνατός στην έδρα του. Εμείς ετοιμαστήκαμε όπως πάντα, για ένα δυνατό παιχνίδι", τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Όσο για τον Γιάννη Παπαχρήστο είχε να προσθέσει: " Θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μέχρι το τέλος να χτυπήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια και θα παλέψουμε για την νίκη και μέσα στην Ρόδο. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και έχουμε όλοι αντιληφθεί πως πρέπει να παίζουμε βάζοντας πάνω απ΄ όλα την ομάδα. Έχουμε ακόμη ελπίδες να παραμείνουμε στην κατηγορία καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει".


TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ