ΑΡΗΣ

Αγγέλου με έναν μήνα καθυστέρηση

Αγγέλου με έναν μήνα καθυστέρηση

Στην Εφές Ανατόλου θεωρούν δεδομένο μετά από την οριστικοποίηση του διαζυγίου με τον Οκτάι Μαχμουτί πως νέος προπονητής θα είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου με τον οποίο η συμφωνία λέγεται πως καλά κρατεί εδώ και έναν μήνα.

Δεδομένο θεωρούνε στην Εφές Ανατόλου θεωρούνε δεδομένο πως νέος προπονητής θα είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά από την οριστικοποίηση του διαζυγίου με τον Οκτάι Μαχμουτί.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως διέρρευσε η συμφωνία με τον μέχρι και τη στιγμή αυτή τεχνικό του Άρη υπάρχει εδώ και έναν μήνα.

Το ερώτημα είναι όμως το γιατί δεν ενεργοποιήθηκε νωρίτερα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δύο είναι τα στοιχεία που συνηγορούνε σε αυτή την εξέλιξη.

Από τη μια το γεγονός της ολοκλήρωσης της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα όπου η πρόκριση της Εφές Αναόλου κρίθηκε ουσιαστικά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ακόμη και στην τελευταία.

Και από την άλλη το γεγονός ότι σήμερα ο Άρης δίνει το παιχνίδι ορόσημο της φετινής του χρονιάς με τον Πανιώνιο στο νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων στη Nick Galis Hall του Αλεξανδρείου.

Κάτι που σημαίνει ότι το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο του, εκτός και αν υπάρξει ανατροπή των δεδομένων όπως επιβεβαιώνονται από όλες τις πλευρές, και στη συνέχεια απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο διάδοχος του Χαλκιδιώτη τεχνικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με επικρατέστερο αν όχι ήδη δεδομένο να είναι ο προ 12ετίας τεχνικός του Άρη, ο Σέρβος Μίλαν Μίνιτς με εισήγηση του Αγγέλου που τους συνδέει άριστη σχέση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ