ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Με σωστή αντίδραση"

Αγγέλου: "Με σωστή αντίδραση"

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, θεωρεί ότι η ομάδα του με σωστή αντίδραση θα ανταποκριθεί στο αυριανό νοκ άουτ παιχνίδι για την Γ΄ φάση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Με σωστή αντίδραση ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, θεωρεί ότι η ομάδα του θα ανταποκριθεί στο αυριανό νοκ άουτ παιχνίδι για την Γ΄ φάση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Αυτό υποστήριξε πριν από την έναρξη της απογευματινής και συνάμα τελευταίας προπόνησης της προετοιμασίας της ομάδας στο παρκέ του Nick Galis Hall όπου μοναδικός απών ήταν ο Αμερικανός Τζέρεμι Χαντ.

Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Αγγέλου σημείωσε: "Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μία άλλη εποχή. Εγώ θα μιλήσω όμως για την ομάδα μου. Εμείς θα προσπαθήσουμε με την αύρα του παρελθόντος να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε".

Για το πώς περιμένει τον ΠΑΟΚ δήλωσε: "Περιμένω μια ομάδα με σαφείς αμυντικούς και επιθετικούς προσανατολισμούς. Ξέρουμε τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ, γνωρίζουμε πως σαν ομάδα στηρίζονται στο παιχνίδι πικ εν ρολ και είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε πικ εν ρολ άμυνα. Πιστεύω ότι με σωστή αντίδραση και ομαδικότητα θα ανταποκριθούμε σε αυτό το κομμάτι".

Για την ετοιμότητα της ομάδας του υποστήριξε: "Η ομάδα θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Διαθέτουμε εργάτες και ταλέντο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Κι όσο για το δύσκολο ξεκίνημα στην χρονιά είπε: "Νομίζω ότι και τα τρία που έρχονται απαιτούν έναν πυρήνα εμπειρίας και χρησιμότητας και θα μας βοηθήσουν από νωρίς να μπούμε ή στα εγκαύματα ή στην απότομη ωριμότητα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ