ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Οδηγός μας για τη συνέχεια"

Αγγέλου: "Οδηγός μας για τη συνέχεια"

Με μοναδικό απόντα τον Σωτήρη Καραποστόλου ο Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τον Σωτήρη Καραποστόλου ο Άρης ταξίδεψε στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Λευτέρη Μποχωρίδη όπως και στους Δημήτρη Βεργίνη και Τζέρεμι Χαντ που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους.

"Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρία παιχνίδια, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά φέτος για εμάς. Με δύο ταξίδια στην Αθήνα και με δεδομένα τα προβλήματα που έχουμε, περιμένουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διαχειριστούμε την ποιότητα του αντιπάλου.

Από εκεί και πέρα, όποιος βαθμός ανταγωνιστικότητας προκύψει από το παιχνίδι, θα είναι οδηγός μας για τη συνέχεια", κατέληξε χαρακτηριστικό ο τεχνικός του Άρη για την σημασία του αυριανού παιχνιδιού του Άρη στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Κι όσο για τον Μιχάλη Πελεκάνο τόνισε για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος: "Ο δεύτερος γύρος ξεκινά με ένα εκτός έδρας και δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό, έναν αντίπαλο δυνατό και με ποιοτικούς παίκτες.

Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί καθʼ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από αυτό το παιχνίδι, μόνο να κερδίσουμε έχουμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ