ΤΡΙΚΑΛΑ

Αγγέλου: "Ομάδα που θα εκπέμπει ήθος"

Αγγέλου: "Ομάδα που θα εκπέμπει ήθος"
Παρουσίαση

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο "Αετών Μέλαθρον" η επίσημη παρουσίαση των Τρικάλων

Ανακοινώθηκε επίσης η χορηγία αθλητικής ένδυσης από γνωστή εταιρία ενώ τιμήθηκαν ο παλιός διεθνής καλαθοσφαιριστής Αργύρης Καμπούρης, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Τσαγκρώνης και οι Κώστας Κορομηλάς και Νίκος Ζαβλανός από τον χώρο της διαιτησίας.
Στη εκδήλωση παρουσιάστηκε και η φανέλα που θα φοράει η ομάδα την νέα σεζόν και την οποία θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας από την μπουτίκ που θα λειτουργεί στο δημοτικό κλειστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος ο οποίος τις τελευταίες μέρες προπονείται με τον ΑΣ Τρίκαλα.

"Στήριξη απ΄ όλους"

Αρχικά τον λόγο πήρε το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ κύριος Παύλος Παπανικολάου ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του προέδρου κυρίου Γιώργου Γιαννούλα που λόγω του έκτακτου ΔΣ του ΕΣΑΚΕ βρισκόταν στην Αθήνα: " Παρά τις αντίξοες οικονομικές συγκυρίες αλλά και το θολό τοπίο του ελληνικού μπάσκετ αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα με επικεφαλής τον Βαγγέλη Αγγέλου καθώς ταυτίζονται απόλυτα οι σκέψεις μας, η φιλοσοφία μας αλλά και οι φιλοδοξίες μας για τον ΑΣ Τρίκαλα και το μπάσκετ".

Ο Παύλος Παπανικολάου μετέφερε και το μήνυμα του Γιώργου Γιαννούλα: " Πάνω απ' όλα όμως και για να σταθεί η ομάδα στην Α1 χρειάζεται την βοήθεια και την στήριξη των φίλων της, της τοπικής κοινωνίας, των τοπικών φορέων και της τοπικής αγοράς. Βοήθεια και στήριξη που την προσφέρατε όλοι απλόχερα πέρυσι και ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και φέτος".

Αγγέλου: " Ομάδα με ήθος"

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε: " Όλοι εμείς προσπαθούμε να σπείρουμε τον σπόρο του μπάσκετ σε μία ιδιαίτερη περιοχή με μεγάλη κουλτούρα και ιστορία και ελπίζουμε ότι αυτό που θα βγει να έχει δυνατές ρίζες και να μπορεί να εκπροσωπήσει το μπάσκετ στην περιοχή των Τρικάλων. Θα είμαστε αξιοπρεπείς, ειλικρινείς και πάνω απ΄ όλα θέλουμε μία ομάδα που θα εκπέμπει ήθος και νομίζω ότι αξίζει το πανελλήνιο να ρίξει μία ματιά και σε αυτήν εδώ την περιοχή μπασκετικά".

Πάουελ: " Δουλεύουμε πολύ σκληρά"
Ο αρχηγός του ΑΣ Τρίκαλα Κασίμπ Πάουελ τόνισε από την πλευρά του: " Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν εδώ απόψε για να στηρίξουν την ομάδα και αυτό το εκτιμούμε πάρα πολύ. Στην ομάδα δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και είμαστε πάρα πολύ ανυπόμονοι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ξέρουμε ότι εκπροσωπούμε όχι μόνο τους εαυτούς μας και την ομάδα αλλά και την πόλη των Τρικάλων. Θέλουμε την στήριξη σας και είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξουμε ότι τα Τρίκαλα έχουν καλή ομάδα μπάσκετ".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για την παρουσίαση ανέφερε μεταξύ άλλων:

Η παρουσίαση της ομάδας
Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησε η παρουσίαση της ομάδας με ένα μικρό βίντεο να συνοδεύει την αναγγελία των παικτών που κέρδισαν όλοι το ζεστό χειροκρότημα.

Η νέα φανέλα
Ακολούθησε η παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΣ Τρίκαλα της εταιρείας Converse με τους Σάβο Τζιγκάνοβιτς και Γιώργο Αποστολίδη να παραλαμβάνουν εκ μέρους των παικτών τις φανέλες από τον διευθυντή Sports Marketing της Elmec Sport που εκπροσωπεί την εταιρεία Converse στην Ελλάδα κ. Μάρκο Λαγό ο οποίος σημείωσε: " Η Converse το 2008 έκλεισε έναν αιώνα παρουσίας στον αθλητισμό".

" Ο λόγος που συνεργαζόμαστε φέτος με τα Τρίκαλα είναι ότι διαθέτουν μία ομάδα ανταγωνιστική στην Α1 που είναι συμπαθής σε όλους τους φιλάθλους. Η συνεργασία μας είναι μονοετής αλλά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα την διευρύνουμε. Οι φανέλες είναι σχεδιασμένες μόνο για τα Τρίκαλα και η ποιότητα είναι τέτοια ώστε να διευκολύνει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες στις προσπάθειες τους".

Οι βραβεύσεις
Ο αστυνομικός διευθυντής κ. Μπούρας βράβευσε αρχικά τον Γ.Γ. της ΕΟΚ κ. Τσαγκρώνη ο οποίος σημείωσε: " Ο ΑΣ Τρίκαλα βαδίζει σε πολύ καλά βήματα και εύχομαι να έχει πολύ καλή πορεία φέτος και ελπίζουμε να τον δούμε ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογική κατάταξη".

Στην συνέχεια τιμήθηκε ο παλιός διαιτητής Κώστας Κορομηλάς, μέλος της ΚΕΔ, από την Αντιδήμαρχο Τρικκαίων κ. Ελένη Αργυροπούλου. Ο κ. Κορομηλάς τόνισε: " Εύχομαι μία πολύ καλή χρονιά για τα Τρίκαλα, τα οποία τα παρακολουθώ καθώς είμαι από την Θεσσαλία ενώ παλιότερα παρακολουθούσα και τον ιστορικό Σπόρτιγκ Τρικάλων. Πιστεύω ότι ο κ. Αγγέλου που είναι μαχητής θα οδηγήσει την ομάδα φέτος σε καλύτερη βαθμολογική θέση και θεωρώ ότι η πόλη των Τρικάλων μπορεί να διατηρήσει την ομάδα στην Α1".

Ακολούθως τιμήθηκε ο διαιτητής Νίκος Ζαβλανός, που πρόσφατα αποχώρησε από την ενεργό δράση και ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το Αρδάνι Τρικάλων. Αφού παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστο Χάιδο σημείωσε: " Είμαι πολύ ευτυχής γιατί βρίσκομαι στην περιοχή από την οποία κατάγομαι. Είμαι πολύ συγκινημένος για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε και θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και η ευχή μου για τον ΑΣ Τρίκαλα είναι η νέα χρονιά να μην έχει το άγχος που είχε η προηγούμενη".

Ζεστό χειροκρότημα για τον Αργύρη

Το πρόσωπο της βραδιάς δεν ήταν άλλο από τον Αργύρη Καμπούρη. Αφού πρώτα προβλήθηκε ένα μικρό βίντεο με τις δύο εύστοχες βολές στον τελικό του 1987 με την Ρωσία που έδωσαν το χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα ο παλιός διεθνής καλαθοσφαιριστής κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα όλων όσων βρισκόταν στην αίθουσα. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα λέγοντας χαρακτηριστικά " λόγω του Αργύρη Καμπούρη, του Γκάλη, του Γιαννάκη και άλλων αθλητών αγάπησε η Ελλάδα το μπάσκετ και έγινε το αγαπημένο μας σπορ".

Ο Αργύρης Καμπούρης απευθυνόμενος στους παίκτες του ΑΣ Τρίκαλα σημείωσε: " Είναι ευκαιρία να κερδίσετε πράγματα από τον Βαγγέλη Αγγέλου που έχει τεράστια εμπειρία στο μπάσκετ. Να τον "αρμέξετε" για το καλό και για την συνέχεια σας".

Στην συνέχεια έκανε και ένα αστείο με τον Νίκο Ζαβλανό στον οποίο είπε " ευτυχώς που δεν μας είχε παίξει σε εκείνον τον τελικό γιατί θα μας είχε δώσει επιθετικό".

Ταμήλος: " Παράδειγμα προς μίμηση ο ΑΣ Τρίκαλα"

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος μιλώντας μετά την βράβευση του Αργύρη Καμπούρη σημείωσε: " Μας έχει εντυπωσιάσει θετικά ο επαγγελματισμός με τον οποίο ο πρόεδρος Γιώργος Γιαννούλας κινείται και λειτουργεί. Έχουμε τραυματικές εμπειρίες με το ποδόσφαιρο στο παρελθόν, πόσο πρόχειρα και πόσο ερασιτεχνικά κινούνταν, απογοητεύοντας τους φιλάθλους".

"Ο ΑΣ Τρίκαλα είναι παράδειγμα προς μίμηση και επειδή ο προγραμματισμός γίνεται σε ένα βάθος χρόνου από σωστούς ανθρώπους με σωστή προετοιμασία θα πάει καλά. Καλώ όλους τους φιλάθλους και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν την ομάδα. Παρακαταθήκη για μας θα είναι να βγάλουμε νέους παίκτες όπως ο Ρεντζιάς και πολλοί άλλοι. Ο Δήμος και όλοι οι τοπικοί φορείς θα είναι στο πλευρό της ομάδας

".




































TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ