ΑΡΗΣ

Αγγέλου: "Ομαδικότητα και συνεργασία"

Αγγέλου: "Ομαδικότητα και συνεργασία"

Ο Άρης θα ψάξει αύριο το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου στην άκρη του πάγκου του να ψάξει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ηλυσιακό (27/10, 17:00).

Στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγέλου ο Άρης θα ψάξει αύριο το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ηλυσιακό (27/10, 17:00).

Σε ένα παιχνίδι όπου ο τεχνικός του Άρη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, υπολογίζει και στον Τζέρεμι Χαντ ενώ μετά την λήξη του αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός εκ των Γιώργου Τσιάρα ή Στεφάν Νάτσφεϊ.

" Το ιδιαίτερο των συνθηκών του συγκεκριμένου παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό είναι γνωστό. Στη "μάχη" με το χρόνο που δίνει η ομάδα μας, θέλουμε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στον εν λόγω αγώνα.

Τα συστατικά της ομαδικότητας και της συνεργασίας είναι απαραίτητα, ακολουθώντας τα θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε εκείνα τα στοιχεία του Ηλυσιακού, που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα", υπογράμμισε ο Αγγέλου στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για τον Σωτήρη Καραποστόλου υποστήριξε: " Είναι ένα παιχνίδι που πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε. Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια στα οποία δεν αγωνιστήκαμε συγκεντρωμένα, στο Ρέθυμνο καθόλου και με τον Παναθηναϊκό μόνο για ένα ημίχρονο.

Επομένως, αυτό που είναι βασικό είναι να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας για 40 λεπτά. Παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί να μας βοηθήσει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ