ΤΡΙΚΑΛΑ

Αγγέλου: "Πάντα μπαίνουν όρια"

Αγγέλου: "Πάντα μπαίνουν όρια"
Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου εξήγησε τους λόγους που παραιτήθηκε από τον πάγκο των Θεσσαλών

Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε:" Η ομάδα τον τελευταίο καιρό ξεκίνησε με ένα κρυολόγημα και έφτασε στην εντατική. Έχει αδειάσει από πλευράς ενέργειας. Ήταν η τελευταία κίνηση που μπορούσα να κάνω. Δεν αφήσαμε μία αγωνιστική παρακαταθήκη, κάναμε μία προσπάθεια που τερματίστηκε γιατί φτάσαμε σε αδιέξοδο. Δεν μπορώ όμως να συνεχίσω. Πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να κάνουν κάτι, έδωσαν πολύ συναίσθημα και να είναι οδηγός για κάτι μελλοντικό".

Για την προσπάθεια που έγινε στα Τρίκαλα: " Ξεκινήσαμε μία προσπάθεια από πέρυσι με μεγάλη δύναμη και αντοχή. Χαράξαμε μία πορεία με καλή ανάλυση και οργάνωση, πολλές εργατοώρες και με ένα πλάνο τριετές. Φτιάξαμε μία ομάδα ανθρώπων που δούλευε νυχθημερόν. Αυτή η προσπάθεια όμως δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια της. Φτάσαμε σε προβλήματα που δεν μπορούσαμε να τα αντιμετωπίσουμε και νομίζω ότι όπως κοιταζόμαστε στα μάτια και στα καλά και στα κακά η δική μου παρουσία μόνο καλό δεν θα κάνει σε αυτή την προσπάθεια".

Για τον καταμερισμό ευθυνών: " Δεν υπάρχει μομφή απέναντι σε τίποτα, κάποια ευθύνη από πλευράς μου σε κανέναν αλλά ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι ήθελα να κοιταζόμαστε στα μάτια. Από την στιγμή που αυτό χάθηκε, χάθηκαν όλα. Τους δύο μήνες όλο το δυναμικό είχε μία απώλεια 90% σε εργατοώρα, δεν υπήρχε διάθεση".

Για τον κόσμο της ομάδας: " Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τον απλό επαγγελματία, τον απλό οικογενειάρχη που μας έδωσε την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να μείνουν κοντά στην ομάδα, να δίνουν αυτή την πίστη γιατί την χρειάζεται η ομάδα".

Για τον πρόεδρο Γιώργο Γιαννούλα: " Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είναι διαφορετικός άνθρωπος, είναι μοναχικός και έχει έναν δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα. Οι συγκυρίες τον στεναχώρησαν, τον απομόνωσαν, χάσαμε την επαφή. Θα είμαστε όμως πάντα φίλοι. Η οικονομική κρίση σίγουρα τον έχει επηρεάσει. Ο πρόεδρος έντιμα μου είπε, ναι καταλαβαίνω, υπάρχουν δυσκολίες. Ζήτησα να φτιάξουμε ένα ανάχωμα να καλύψουμε κάποιες αδυναμίες, Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε".

Σχετικά με το αν ήταν ηθικό το ότι αποχώρησε δυο ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε: " Ηθικά νιώθω ότι έκανα κάτι σωστό. Το πιστεύω γι’ αυτό και το έκανα. Ο Αγγέλου ήρθε σε μία κηδεία όταν όλοι τον απέτρεπαν να έρθει. Ο Αγγέλου δεν ήθελε να φύγει και να καταστρέψει τίποτα. Ξέρουν κάποιοι τι έχουν γίνει. Ο σκοπός που έφυγα ήταν για να προλάβω κάποια πράγματα. Πάντα μπαίνουν κάποια όρια. Εγώ ποτέ δεν άφησα αυτή την ομάδα χωρίς απόφαση, καλή ή κακή".









TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ