ΤΡΙΚΑΛΑ

Αγγέλου: "Συγκεκριμένα πράγματα"

Αγγέλου: "Συγκεκριμένα πράγματα"
Αγγέλου

Τη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Πανελλήνιο το Σάββατο (17:00) αναγνώρισε ο Βαγγέλης Αγγέλου

Αρχικά ο κόουτς των Θεσσαλών αναφέρθηκε στον αντίπαλο της ομάδας του: " O Πανελλήνιος διαθέτει ένα αξιοπρόσεκτο ρόστερ με πολλές εναλλακτικές λύσεις, όποτε αυτόματα μπορεί να διαχειριστεί στο γήπεδο ανά πάσα στιγμή και με μεγάλη ικανότητα από ότι έχει αποδείξει, κάθε παιχνίδι".

Στη συνέχεια μίλησε για την ομάδα του αλλά και τη δυσκολία του ματς: " Εμείς τόσο στο παιχνίδι αυτό όσο και στο επόμενο με τον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουμε σιγά-σιγά να βρούμε τον δικό μας τρόπο που πρέπει να παίζουμε και αυτός ο δικός μας τρόπος θα στηριχτεί στην καλή άμυνα και στην κίνηση στην επίθεση".

" Είναι δύσκολη αναμέτρηση αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε ποιο είναι εκείνο το διάστημα του παιχνιδιού που μπορούμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Είναι ένα ματς πάντως που θα ζητήσουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα".

Από πλευράς παικτών ο Δημήτρης Χαριτόπουλος εξήγησε: " Ο Πανελλήνιος διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα με καλή παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη".

" Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε για το καλύτερο όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Προσπαθούμε από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε συνεχώς ώστε να είμαστε έτοιμοι στα κρίσιμα παιχνίδια στην αρχή του νέου έτους".







TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ