ΑΡΗΣ

Αγωγή κατά του Αντρέα Ματσόν

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ματσόν 51;

Με ανακοίνωσή τους οι "κιτρινόμαυροι" τονίζουν ότι κατατέθηκε αγωγή κατά του Αντρέα Ματσόν για ηθική βλάβη

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: "Το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένο να διαψεύσει κατηγορηματικά δημοσιεύματα που καταχωρούνται σε μερίδα του αθλητικού Τύπου και τα οποία αναφέρουν ότι υφίσταται εκκρεμής διαδικασία συμβιβασμού της Κ.Α.Ε. με τον πρώην προπονητή της ομάδας, κ. Αντρέα Ματσόν.
Ζήτημα συμβιβασμού δεν υφίσταται σε εκκρεμότητα, αφού με πρόταση του ίδιου του κ. Ματσόν (που εκδηλώθηκε αμέσως μετά την συντριπτική ήττα του Άρη από το Μαρούσι στον αγώνα της Παρασκευής 02/10/2009 και επαναλήφθηκε το πρωί της επομένης ημέρας) και για την προάσπιση του δικού του κυρίως συμφέροντος, η μεταξύ μας σύμβαση λύθηκε συναινετικά το Σάββατο 03/10/2009.

Την συναινετική λύση της σύμβασης δηλώνει, άλλωστε, η εκ μέρους του κ. Ματσόν ματαίωση των προγραμματισμένων για τις επόμενες ημέρες προπονήσεων του Άρη και η μη συμμετοχή του σ’ αυτές.

Η όψιμη -καθ’ υπόδειξη δικηγόρων του- και αδικαιολόγητη αξίωση για καταβολή, πέραν του συμφωνημένου ποσού, μη δεδουλευμένων αμοιβών για το διάστημα μετά την 31/10/2009, σαν η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ να του είχε καταγγείλει την σύμβαση με υπαιτιότητά της, μας προξενεί κατάπληξη. Η στάση αυτή δεν συμβιβάζεται με τη ευθεία και ειλικρινή συμπεριφορά που χαρακτήριζε τον κ. Ματσόν ενώ βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη.

Η έγερση τέτοιων εντελώς αβάσιμων αξιώσεων, υποχρέωσε την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ να καταθέσει στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αγωγή κατά του κ. Αντρέα Ματσόν, ζητώντας να αναγνωριστεί δικαστικά η συναινετική λύση της μεταξύ μας σύμβασης και να επιδικαστεί υπέρ της εταιρείας μας χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστη από την παράνομη και καταχρηστική αυτή συμπεριφορά του πρώην προπονητή της ομάδας.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ