ΑΡΗΣ

Αγώνας δρόμου για Τσαλδάρη

Αγώνας δρόμου για Τσαλδάρη
Τσαλδάρης

Πάνω στον Δημήτρη Τσαλδάρη έχει πέσει το ιατρικό τιμ του Άρη αφού νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο

Ο Τσαλδάρης αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της χθεσινής απογευματινής προπόνησης με ενοχλήσεις στον δικέφαλο τελικά όπως διαπιστώθηκε μετά τις σημερινές εξετάσεις που υποβλήθηκε. Για το λόγο μάλιστα αυτό σήμερα δεν προπονήθηκε.
Το ιατρικό τιμ του Άρη θέλοντας από την πλευρά του να είναι σίγουρο 100% για την κατάσταση του τραυματισμού του θα προχωρήσει σε μία νέα σειρά εξετάσεων αύριο και ακολούθως θα αποφασιστεί η επανένταξή του με την υπόλοιπη ομάδα. Το πιθανότερο είναι αυτή να συμβεί μεθαύριο Τετάρτη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι από πλευράς του τεχνικού τιμ του Άρη έχει ήδη ξεκινήσει ένας πραγματικός αγώνας δρόμου ώστε ο Τσαλδάρης να προλάβει το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Την ίδια ώρα εκφράζεται σιγουριά ότι θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τρίτης (06/01) με τον Πανελλήνιο για την 5η αγωνιστική του Δ΄ ομίλου του Eurocup στο "Αλεξάνδρειο". Ένα παιχνίδι όπου ο Άρης χρειάζεται νίκη με ένα πόντο για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Κατά τα άλλα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Άρη βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του Αντρέα Ματσόν με τον Ιταλό τεχνικό να αναμένει με την σειρά του την ενημέρωση για το αν θα διεξαχθεί ή όχι η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ