ΠΑΟΚ

Αγώνας καθοριστικής σημασίας

Αγώνας καθοριστικής σημασίας
Πιλαφίδης

Ο Κώστας Πιλαφίδης μίλησε για τη βαθμολογική σημασία του αγώνα απέναντι στην Ολυμπιάδα Πατρών

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μέσα σε μία δύσκολη και σκληρή έδρα, από την οποία όμως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη περάσει μία φορά, σε αγώνα Κυπέλλου και στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τις καλές και νικηφόρες εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και να βάλει στο περιθώριο το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το ULEB Cup και στην προσπάθεια της ομάδας θα δώσουν το παρών και ο Βλάντο Σκεπάνοβιτς με τον Μπλάγκοτα Σέκουλιτς.

Οι δύο παίκτες που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν στον αγώνα με τη Ρεάλ, ακολούθησαν ειδική θεραπευτική αγωγή στις ημέρες που μεσολάβησαν, συμμετείχαν στην τελευταία προπόνηση της ομάδας που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και παρά το γεγονός ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, είναι στη διάθεση του Κώστα Πιλαφίδη.

"Καθοριστικό παιχνίδι"
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στον αγώνα με την Ολυμπιάδα στην Πάτρα, τόνισε: " Νομίζω ότι είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι για τη συνέχεια της ομάδας. Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο, το οποίο σε μεγάλο βαθμό θα προσδιορίσει τη συνέχεια της ομάδας. Η Ολυμπιάδα είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα, που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους στην έδρα της.

Έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό και είναι η μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει μέχρι τώρα, όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, ο Ολυμπιακός πέρασε πολύ δύσκολα στην Πάτρα και εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι μετά από μία δύσκολη σειρά αγώνων μπορούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με διαφορετικό χαρακτήρα.

Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά, αλλά και αυτό το διάστημα πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, που θα είναι και η μεγαλύτερη που έχουμε στη διάρκεια της φετινής περιόδου



".

"Έχουν αλλάξει πολλά"

Ο ΠΑΟΚ θα συναντήσει την Ολυμπιάδα για δεύτερη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι. Στις 27 Σεπτεμβρίου και σε αγώνα που έγινε στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδος ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 69-64, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες. Πολλά τα νέα πρόσωπα, όχι μόνο σε παίκτες, αλλά και στους πάγκους.

Ο Κώστας Πιλαφίδης για παράδειγμα δεν βρισκόταν τότε στον πάγκο του ΠΑΟΚ και όπως υποστηρίζει: " Φυσικά και οι καταστάσεις είναι πολύ διαφορετικές. Έχουν αλλάξει πολλά και στις δύο ομάδες σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου, αλλά ακόμη κι έτσι εμείς θα προσπαθήσουμε να δούμε τι οφέλη μπορούμε να έχουμε από εκείνο το παιχνίδι".

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πάτρας με την Ολυμπιάδα (ώρα έναρξης 17.00, ΕΤ-1), συμμετέχουν οι Πάρκερ, Μανωλόπουλος, Βεργίνης, Σκεπάνοβιτς, Σέκουλιτς, Χαριτόπουλος, Καλαμπόκης, Κούβελας, Αγαδάκος, Πάσαλιτς, Βασιλείου και Ουάσινγκτον.

Πρόστιμο 4.400 ευρώ

Συνολικό χρηματικό πρόστιμο 4.400 ευρώ και δύο επιπλήξεις επέβαλε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο αθλητικός δικαστής, με βάση το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-Άρης της περασμένης Κυριακής στο PAOK Sports Arena.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ