ΠΑΟΚ

Αγωνία για Γιόνσεν

Αγωνία για Γιόνσεν
γιόνσεν

Eρωταηματικό παραμένει αν ο Μπρίτον Γιόνσεν θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου

Στα γραφεία της ΚΑΕ συνεχίζουν να αναμένουν την ελευθέρας του Αμερικανού φόργουορντ από το NBDL με τον Γιώργο Καλαφατάκη να αναμένει με την δική του αγωνία τα ευχάριστα νέα βλέποντας τον Γιόνσεν κάθε μέρα που περνάει να δένει ολοένα και περισσότερο με την υπόλοιπη ομάδα.
Την ίδια ώρα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Καυκή που ταλαιπωρείται από μία κάκωση στην φτέρνα. Πριν εξάλλου από την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο Καλαφατάκης έδειξε στο βίντεο στους παίκτες του τι θα πρέπει να προσέξουν στο αυριανό τους ραντεβού.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό παιχνίδι με τους «θαλασσί» τόνισε πως: " Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με νίκη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε".

"Οι συνθήκες για το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι ιδιαίτερες και ταυτόχρονα δύσκολες. Παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας, που είναι η μεγάλη μας δύναμη, αντιμετωπίζουμε σημαντικά προβλήματα και με τους τραυματισμούς που υπάρχουν, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλα και να μείνουμε ταυτόχρονα συγκεντρωμένοι και μακριά από όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών

".

Αναφερόμενος στην διακοπή του πρωταθλήματος δήλωσε: " Προερχόμαστε και από τη διακοπή του πρωταθλήματος, που πολλές φορές βγάζει τις ομάδες από έναν ρυθμό, αλλά ακόμη κι έτσι, το μοναδικό αποτέλεσμα που έχουμε στο μυαλό και σκεφτόμαστε είναι η νίκη, για να ξεπεράσουμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες την τιμωρία της έδρας μας".

"Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό μία πολύ καλή και σοβαρή ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός Ρόδου, που έχει πολύ καλό υλικό και έχει διαγράψει μία αξιόλογη πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στο στόχο μας και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει στο γήπεδο, χωρίς να επηρεαστούμε από τις συνθήκες, για να φτάσουμε στη νίκη

".




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ