ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγωνία για τον Βασιλόπουλο!

Αγωνία για τον Βασιλόπουλο!
Βασιλόπουλος INTIME SPORTS

Για το 2-0 οι ερυθρόλευκοι στη Ρόδο. Ο "Σόφο" πιθανόν να παίξει. Μεγάλη αγωνία για Βασιλόπουλο

Μπορεί ο Γιοτάμ Χαλπερίν να παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού βρίσκεται το Φάιναλ Φορ του Βερολίνου, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν να δώσουν ένα -τουλάχιστον- ακόμη παιχνίδι με τον Κολοσσό, αυτή τη φορά στη Ρόδο. Η αποστολή της ομάδας έφυγε για το νησί με 13 παίκτες και με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη πιο κοντά στην επιστροφή από ποτέ.
Στο ΣΕΦ και το πρώτο ματς με τον Κολοσσό, ο "Σόφο" δεν αγωνίστηκε, αλλά η συμπεριφορά του μαρτυρούσε... κατανόηση και αναμονή. Πλέον, ο Παναγιώτης Γιαννάκης σκέφτεται να τον βάλει στο παρκέ για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες, καθώς θέλει να δει το βαθμό ετοιμότητάς του ενόψει και του Φάιναλ Φορ, αφού η συμμετοχή του Έλληνα σέντερ στο Βερολίνο, απασχολεί αρκετούς (αν όχι όλους τους) φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο "δράκος" έχει άλλους λόγους για να ανησυχεί. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί, παρά τον αγώνα δρόμου που κάνει ο ίδιος μαζί με το ιατρικό τιμ των ερυθρολεύκων. Ο Έλληνας φόργουορντ κάνει υπομονή (αν και δεν... κρατιέται και είναι αποφασισμένος να σφίξει τα δόντια), την ώρα που οι άνθρωποι της ομάδας αγωνιούν, αφού αποτελεί βασικό κομμάτι της στρατηγικής του Γιαννάκη, ειδικότερα στον τομέα της άμυνας.

Εκτός από τον Βασιλόπουλο, εκτός παρκέ παραμένει και ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο οποίος έρχεται να συμπληρώσει το παζλ προβλημάτων στη θέση 3, αφήνοντας προς το παρόν μόνο του τον Τζος Τσίλντρες.

Βούιτσιτς: "Να το καθαρίσουμε γρήγορα"


Στο μεταξύ, για το ματς με τον Κολοσσό μίλησε ο Νίκολα Βούιτσιτς στο site του ΕΣΑΚΕ: " Το παιχνίδι στη Ρόδο θα είναι εντελώς διαφορετικό και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι για να μην έχουμε κάποια δυσάρεστη έκπληξη. Κερδίσαμε εύκολα στο ΣΕΦ γιατί κάναμε αυτό που έπρεπε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στη Ρόδο πρέπει να το κάνουμε σ’ όλο το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ετοιμάζει τη δική της γιορτή για τη φετινή της επιτυχία. Πρέπει να καθαρίσουμε γρήγορα το παιχνίδι για να μπορέσουμε στη συνέχεια να προετοιμαστούμε και πνευματικά για το Φάιναλ Φορ".







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ