ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Αιώνιοι" για Παπανικολάου

"Αιώνιοι" για Παπανικολάου
παπανικολάου

Στο στόχαστρο του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ βρίσκεται ο διεθνής φόργουορντ τoυ Άρη, Κώστας Παπανικολάου

Οι εμφανίσεις του Παπανικολάου με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας αλλά και τις τελευταίες μέρες στην Ρόδο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Εφήβων όπως φαίνεται δεν άφησαν αδιάφορους τους δύο «αιώνιους».
Το σίγουρο πάντως είναι ότι βαρόμετρο στην περίπτωσή του θα αποτελέσουν οι απαιτήσεις της ΚΑΕ Άρης για την πώλησή του δεδομένου ότι ο διεθνής φόργουορντ το περασμένο καλοκαίρι ανήμερα των 18ων γενεθλίων του είχε υπογράψει το συμβόλαιό του πενταετούς χρονικής διάρκειας.

Από εκεί και πέρα στον Άρη μετά την απόκτηση των κουμπάρων Χατζηβρέττα και Ντικούδη επόμενη κίνηση αναμένεται να είναι ο Χρήστος Ταπούτος με τον οποίο πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία.

Την ίδια ώρα ο Ιταλός τεχνικός όπως και η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης αναμένουν να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση του αριθμού των ξένων του νέου πρωταθλήματος ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγαν όχι στην επιστροφή του Τζερεμάια Μάσεϊ. Ακόμα και ως δανεικού από την Ρεάλ Μαδρίτης όπου μεταγράφηκε πέρσι το καλοκαίρι ο Αμερικανός φόργουορντ με το σκοπιανό διαβατήριο.




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ