ΑΡΗΣ

Αισιοδοξία Αρβανίτη για Σκορδίλη

Αισιοδοξία Αρβανίτη για Σκορδίλη

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μετά το πέρας της σημερινής κλήρωσης της Basket League ΟΠΑΠ εξέφρασε την αισιοδοξία του περί της έκβασης του σίριαλ με τον Γάιο Σκορδίλη.

Την αισιοδοξία του για την έκβαση του σίριαλ του Γάιου Σκορδίλη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, μετά το πέρας της σημερινής κλήρωσης της Α1.

Με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση στάθηκε τόσο στην πρωινή συνάντηση παρουσία του νομικού εκπροσώπου του Κερκυραίου σέντερ όσο και στην κατάθεση νέας πρότασης.

" Συζητήσαμε το πρωί με τον Γάιο Σκορδίλη και τον νομικό του εκπρόσωπο. Του κάναμε μια νέα πρόταση, πολύ καλά για τα δεδομένα της εποχής και του Άρη και περιμένουμε άμεσα την απάντησή του.

Θέλουμε να είναι θετικά για να μπορέσουμε να ξεμπλοκάρουμε το θέμα που υπάρχει στη FIBA και να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι Αμερικανοί μας (σ.σ. Κόλιμον, Άουτερμπριτζ και Σάιμον)", υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

Στην συνέχεια προχώρησε σε ένα κάλεσμα προς τον κόσμο του Άρη λέγοντας πως: " Θέλουμε να έρθει κοντά στην ομάδα γιατί τον έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη, να μας προσφέρει και ηθική και οικονομική στήριξη, γιατί μόνο έτσι θα ξεπεράσει η ομάδα τα προβλήματά της".

Κι όσο για το αποτέλεσμα της κλήρωσης και ειδικότερα για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο δήλωσε: " Θέλαμε ένα μεγάλο παιχνίδι στο ξεκίνημα. Το Άρης–Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μπασκετικό ντέρμπι. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, η ατμόσφαιρα εξαιρετικά και η υποδοχή στον Παναθηναϊκό άψογη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ