ΠΑΟΚ

Ακούστηκε και Μίνιτς

Το όνομα του Μίλαν Μίνιτς είναι αυτό που προστέθηκε σε αυτά των διαδόχων του Βαγγέλη Αλεξανδρή

Στη δεύτερη συνάντηση που είχε χθες το βράδυ ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τάκης Πανελούδης με μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, για δύο περίπου ώρες σε στέκι στην περιοχή της Περαίας, αποφασίστηκε η δημιουργία νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο οποίο θα μετέχουν οι: Τάκης Πανελούδης, Κώστας Τσιούλας, Νίκος Ζελομοσίδης, Στράτος Βουζούκος, Κώστας Μπράβος, Παύλος Βάτσος, Ντίνος Λάσκος, Πασχάλης Τσιούλας, Βασίλης Μανωλόπουλος και Ηλίας Παντελιάδης.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο ο Κώστας Τσιούλας θα είναι αναπληρωτής πρόεδρος, θα συγκροτηθεί σε σώμα τις αμέσως προσεχείς ημέρες, με την συμμετοχή ενός ακόμη μέλους της οικογένειας του ΠΑΟΚ κι αυτό γιατί θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης Καρακούσης, δεν θα συμμετάσχει στο νέο ΔΣ για προσωπικούς λόγους. Αυτό σημαίνει δηλαδή ότι το συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι 11μελές.

Εκείνο που συμφωνήθηκε στη χθεσινή συνάντηση ήταν ότι όλοι όσοι έδωσαν το παρών θα μετέχουν στο ΔΣ το οποίο σε πρώτο φάση θα είναι άτυπο αφού χρειάζεται μια σχετικά χρονοβόρα διαδικασία για να πάρει την επίσημη και τελική του μορφή. Κι αν η νέα συνάντηση ορίστηκε για την Δευτέρα και σε μία από τις επόμενης το 11μελές συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα το σίγουρο είναι ότι τα ανοικτά μέτωπα που συνεχίζουν να υπάρχουν και να απασχολούν την ομάδα είναι πολλά.

Χθες μπορεί να συζητήθηκαν αρκετά θέματα σε επιφανειακό επίπεδο και μεταξύ αυτών και αυτό του προπονητή. Στο τραπέζι έπεσαν διάφορα ονόματα Ελλήνων και ξένων κι αν επαναλήφθηκε έντονα αυτό του Κώστα Φλεβαράκη προέκυψε και αυτό του Μίλαν Μίνιτς μετά από εισήγηση του Τάκη Πανελούδη. Όσο για το υλικό του ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά συμφωνήθηκε να πλεονεκτεί το ελληνικό στοιχείο όπου ακούστηκαν τα πρώτα ονόματα.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ