ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Χρειάζεται πολλή συγκέντρωση"

Αλεξανδρής: "Χρειάζεται πολλή συγκέντρωση"
INTIME SPORTS

Με προβολή βίντεο με τον τρόπο παιχνιδιού της Ρουντούπις αλλά και μία προπόνηση στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας όπου θα διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι κύλησε η σημερινή ημέρα του Άρη.

Μία μέρα στο Κάουνας όπου το θερμόμετρο δεν έλεγε να ξεπεράσει τους 5 βαθμούς Κελσίου και τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να θεωρεί την λιθουανική ομάδα διεκδικήτρια της 2 προνομιούχου θέσης του ομίλου στο κυνήγι της πρόκρισης μαζί με την δικιά του.


Το παιχνίδι της Τρίτης εξάλλου ενδεχομένως να αποτελέσει και το κλειδί δεδομένου ότι την περασμένη εβδομάδα στα πλαίσια της πρεμιέρας της Α' φάσης των ομίλων του Eurocup ο Άρης ηττήθηκε από την Νίμπουργκ μέσα στο Αλεξάνδρειο ενώ η Ρουντούπις είχε επικρατήσει στην Ολλανδία της Γκαστέρα.

" Αγωνιζόμαστε με μια ομάδα που θα παλέψουμε για την πρόκριση και ενδεχομένως για την δεύτερη προνομιούχο θέση. Χρειάζεται πολύ συγκέντρωση και προσπάθεια για να πάρουμε μια νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια μας να περάσουμε στην επόμενη φάση", υποστήριξε ο Αλεξανδρής σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης.

Σκιαγραφώντας δε το αγωνιστικό προφίλ της Ρουντούπις τόνισε ότι: " Είναι μια κλασική λιθουανική ομάδα χωρίς Αμερικανούς και κοινοτικούς παίκτες. Ουσιαστικά αντιπροσωπεύει την σχολή του λιθουανικού μπάσκετ που είναι γρήγορο και ελεύθερο."

Εν τω μεταξύ η αντίπαλος του Άρη ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιθουανού σέντερ Σαούλιους Κουζμίνσκας (29χρ., 2,10μ.) με αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα κάνει ντεμπούτο στο αυριανό παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ