ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Δεν ήμουν ποτέ υπό προθεσμία"

Αλεξανδρής: "Δεν ήμουν ποτέ υπό προθεσμία"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ξεκαθάρισε μέσα από την σελίδα του στο facebook ότι ποτέ δεν ήταν προπονητής υπό προθεσμία με τον τεχνικό του Άρη να αναμένει αύριο την άφιξη του Τζέρεμι Χαντ.

Αύριο και όχι σήμερα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Τζέρεμι Χαντ με τον τεχνικό του Άρη, Βαγγέλη Αλεξανδρή, μέσα από την σελίδα του στο facebook να ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν ήταν προπονητής υπό προθεσμία.

Μία τοποθέτηση που είχε να κάνει με αφορμή την βαριά ήττα το απόγευμα της Κυριακής στο "Μελίνα Μερκούρ" του Ρεθύμνου από τον ΑΓΟΡ όπου η εμφάνιση προκάλεσε προβληματισμό στις τάξεις της διοίκησης της ΚΑΕ.

Η τοποθέτηση του Αλεξανδρή στο facebook ήταν: " Επειδή κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο από την πρώτη στιγμή που γύρισα στην ομάδα για συγκεκριμένους λογούς… Σας ενημερώνω ότι ποτέ στην καριέρα μου δεν ήμουν προπονητής υπό προθεσμία".

Όσο για τον Χαντ που αναμένεται τελικά αντί για σήμερα το βράδυ για αύριο το πρωί στην Θεσσαλονίκη με τον Αμερικανό πρώην φόργουορντ του ΚΑΟΔ να δείχνει έτοιμος για το ντεμπούτο του το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον Ηλυσιακό.

Η χθεσινή ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης μπορεί να ανέφερε πως ο 29χρονος Χαντ θα δοκιμαστεί από τον Αλεξανδρή αν και κριτήριο για την απόκτησή του θα αποτελέσει το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί. Και κυρίως για την κατάσταση που είναι το γόνατό του μετά από τον καθαρισμό που είχε υποβληθεί το καλοκαίρι.

Από την στιγμή που διαφανεί ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα τότε θα υπογράψει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ