ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Αλεξανδρής: "Έχουμε φλόγα"

Αλεξανδρής: "Έχουμε φλόγα"
Αλεξανδρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για το δύσκολο και κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη

Ο Έλληνας προπονητής, μιλώντας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κολοσσός και για τον αγώνα με τον Άρη: " Βρισκόμαστε στο καλύτερο σημείο από την αρχή της χρονιάς, σε όλα τα επίπεδα και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Έχουμε πολύ μεγάλη φλόγα μέσα μας και οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχει δυσκολέψει αυτό το μήνα η κατάσταση, κυρίως λόγω των απρόβλεπτων αποτελεσμάτων των υπόλοιπων ομάδων. Εμείς είχαμε βάλει σαν στόχο από την αρχή της χρονιάς να πετύχουμε τις δέκα νίκες για να είμαστε σίγουροι. Ελπίζαμε να μην έχουμε το άγχος της παραμονής όταν μιλούσαμε για δέκα νίκες, όμως φέτος ανέβηκαν πολύ τα στάνταρ για τη σωτηρία. Είναι κάτι που δεν το περίμενε κανείς.

Ο Άρης προέρχεται από τρεις ήττες και θέλει να επανακάμψει. Μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας πάντα και θεωρώ ότι αυτή τη φορά οι συγκυρίες είναι καλές. Και το λέω αυτό διότι ο Άρης έχει κάποιους τραυματίες, χειρουργημένο τον Αγαδάκο και τον κόσμο του απογοητευμένο. Ο Άρης φυσικά παραμένει το φαβορί, αφού διαθέτει πολύ καλή ομάδα.

Οι αντίπαλοί μας θέλουν να ανακάμψουν, γιατί διεκδικούν την τρίτη θέση στα πλέι-οφ. Διαισθάνομαι ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχουμε και άλλες υπέρ μας συγκυρίες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν τα πράγματα ήταν ανάποδα. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα πως δεν μας αφορούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Νομίζω ότι τα ματς στη Λάρισα και την Κυψέλη θα είναι στο μυαλό μας, αλλά μόνο όταν τελειώσει το ματς στο Αλεξάνδρειο".





TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ