ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Αλεξανδρής: "Έχουμε καλή ψυχολογία"

Αλεξανδρής: "Έχουμε καλή ψυχολογία"
Αλεξανδρης

Την ανάλυση της πέμπτης αγωνιστικής, έκανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής,

Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ: " Εμείς έχουμε πολύ καλή ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη και είμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο. Αντιμετωπίσαμε κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών στην διάρκεια της εβδομάδας, αλλά όχι σοβαρά ώστε να μας στερήσουν τους παίκτες. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και δεν μας αποπροσανατολίζει το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει διοικητικά προβλήματα. Εξάλλου αυτά υπάρχουν χρόνια και τα έχουν συνηθίσει. Δεν τον υποτιμούμε, έχουμε και εικόνα του τόσο από τα πρώτα του ματς, όσο και από ένα φιλικό που έχουμε παίξει, ξέρουμε τις αλλαγές που κάνει στην άμυνά του και είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Θα παίξουμε από την αρχή με μυαλό και προσαρμοσμένοι στις ανάγκες του αγώνα".

Ολυμπιάδα-Πανελλήνιος: " Είναι ένα παιχνίδι του οποίου την εξέλιξη περιμένω κι εγώ, αφού η Ολυμπιάδα είναι μια από τις ομάδες με την οποία έχουμε τον κοινό στόχο της σωτηρίας. Θέλω να δω πώς θα αντιδράσει με την μία αλλαγή ξένου και την ενίσχυση από τον Σούλη, να δω το νέο της πρόσωπο. Ο Πανελλήνιος είναι πολύ καλός φέτος, έχει πολύ καλή συμπεριφορά και στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά η Ολυμπιάδα θέλει πάση θυσία την πρώτη της νίκη και θεωρώ ότι οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μοιρασμένες".

Ολύμπια Λάριας-Ολυμπιακός: " Θεωρώ ότι η Ολύμπια έχει μοναδική ευκαιρία να χτυπήσει το παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα το κερδίσει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά προβλήματα, αλλά έστω κι έτσι παραμένει μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Επειδή και στο παρελθόν η Ολύμπια τον έχει κερδίσει και γνωρίζοντας την δύναμη της έδρας της, λέω ότι έχει την ευκαιρία να το ξανακάνει, κάτι βέβαια που δεν είναι καθόλου εύκολο".

Αιγάλεω-Ρέθυμνο: " Το παιχνίδι αυτό είναι "κλειδί" για την πορεία του Αιγάλεω. Αν το νικήσει, σχεδόν εξασφαλίζει την σωτηρία του φτάνοντας τόσο νωρίς τις τέσσερις νίκες κι έχοντας εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό πρόγραμμα που είχε στην αρχή, αφού μετά θα του έρθουν τα δύσκολα. Από την άλλη πλευρά, η αλλαγή προπονητή αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο στην προσπάθεια να αποσπάσει το θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα. Οι αλλαγές συνήθως λειτουργούν θετικά, αλλά στο συγκεκριμένο ματς δεν είναι κι εύκολα τα πράγματα, απέναντι στο Αιγάλεω με την δυνατή έδρα και την αξιόμαχη και καλά στημένη ομάδα".

ΑΕΚ–ΑΕΛ: " Πιστεύω ότι παρότι η ΑΕΛ έχει κάνει ήδη τρεις νίκες και η ΑΕΚ έχει μείνει στην μία, εύκολα ή, δύσκολα η ΑΕΚ θα νικήσει σ’ αυτό το ματς. Δεν ξέρω την αγωνιστική της εξέλιξη και την πρόοδο που θα έχει κάνει μέσα από τις προπονήσεις, με τον νέο προπονητή, αλλά εκτιμώ ότι με την παρουσία του κόσμου, όσος κι αν είναι αυτός, η ΑΕΚ θα τα καταφέρει".

Άρης-Πανιώνιος: " Αυτό το παιχνίδι θεωρώ ότι θα γίνει ντέρμπι. Ο Πανιώνιος με την αλλαγή του προπονητή και την προσθήκη του Κλιβς, έχει γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Ο Αρης έχει ένα μειονέκτημα, ότι ένας παίκτης αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα και όχι στην Ελλάδα, όπου φυσιολογικά νιώθει ότι είναι αποδυναμωμένος. Υπάρχει και η κούραση από το δύσκολο ταξίδι στο Βίλνιους και γι’ αυτό εκτιμώ ότι θα γίνει ντέρμπι με τον Αρη να έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη, αλλά αν την πάρει θα δυσκολευτεί".

Μαρούσι-Παναθηναϊκός: " Δεν μπορώ να ξέρω πόσο αλλαγμένο θα εμφανιστεί το Μαρούσι μετά την παραίτηση του Ρούσο. Εκτιμώ ότι θα είναι αλλαγμένο, αλλά είναι και άτυχο αφού θα παίξει απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Λογικά, θα έχουν μια καλή ευκαιρία να δουλέψουν τις αδυναμίες τους και να βάλουν κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι τους, χωρίς το ανάλογο κόστος".











TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ