ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Έχουμε ταλέντο"

Αλεξανδρής: "Έχουμε ταλέντο"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την απόφασή του για την μη ενεργοποίηση του συμβολαίου του Ντάριλ Γουότκινς αναμένει την ενσωμάτωση στο τεχνικό τιμ του Άρη τον Σωτήρη Μανωλόπουλο.

Ο τεχνικός του Άρη έπρεπε να αποφασίσει μέχρι σήμερα για το αν θα διατηρούσε στο ρόστερ του τον Αμερικανό σέντερ μία απόφαση όμως που την είχε πάρει από χθες μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά του Πράβετς στην Βουλγαρία.

Κι όσο για τον Μανωλόπουλο μετά την επιστροφή του από την Λιθουανία έπειτα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ αναμένεται στην διάρκεια της εβδομάδας να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο και να πιάσει δουλειά.

Ο Αλεξανδρής πάντως με την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη φρόντισε να τοποθετηθεί μέσω της σελίδας του στο Facebook για την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στα τρία φιλικά του τουρνουά του Πράβετς το προηγούμενο τριήμερο.

"Δεν ήμασταν έτοιμοι για τρία δύσκολα παιχνίδια στη σειρά… είδαμε τις αδυναμίες μας… τα νέα παιδιά που πρέπει να φτάσουν… έχουμε ταλέντο… πάντως κομάντος ακόμη δεν γίναμε… χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια… οι υποσχέσεις πρέπει να τηρούνται…", σημείωσε ο «τίγρης».

Το σίγουρο πάντως είναι πέραν της απόφασης του τεχνικού του Άρη να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Γουότκινς είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα του ρόστερ του.

Η καλή παρουσία του Νταν Μαυραϊδή στην πεντάδα δείχνει να ανεβάζει επίπεδο, ο Άντριαν Όλιβερ ως σκόρερ έχει τα σκαμπανεβάσματά του, ο Σέρτζιο Κεϊρούς δίνει ενέργεια ενώ ο Σαμ Μόλντροου είναι μαχητικός και αποφασισμένος να βοηθήσει μέσα στις δύο ρακέτες.

Όσο για το προσωπικό στοίχημα του Αλεξανδρή αυτό ακούει στο όνομα του νεαρού Τάσου Δήμα που σε αντίθεση με την περσινή του χρονιά ο 23χρονος γκαρντ έχει αφήσει στην άκρη το σκοράρισμα ρίχνοντας το βάρος του στην άμυνα.

Σχετικά με την ενίσχυσης της θέσης του σέντερ αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Άρης θα κινηθεί τελικά για την απόκτηση του διεθνή Κροάτη Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς με τον Αλεξανδρή να τον εκτιμάει μετά από την περσινή τους συνεργασία στο Μαρούσι.

Επίσης ανοιχτό δείχνει να παραμένει το ενδεχόμενο ένταξης στο ρόστερ του Άρη του Κώστα Σλούκα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό ενώ στάσιμο δείχνει να παραμένει το φλερτ με τον Νέστορα Κόμματο.

Κι όσο για τον διεθνή γκαρντ του Άρη, Δημήτρη Βεργίνη, και κορυφαίο στο χθεσινό τελευταίο φιλικό στο τουρνουά της Ακαντέμικ στο Πράβετς με την πρωταθλήτρια Κύπρου ΕΘΑ έχοντας ξεπεράσει τον περσινό του τραυματισμό υποσχέθηκε: "Θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό φορώντας τη φανέλα της ιστορικής ομάδας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.

Και εγώ χρειάζομαι χρόνο για να μάθω να συνεργάζομαι με τους συμπαίκτες μου γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα. Θα τα καταφέρουμε μόνο μέσα από τη δουλειά", για να παραδεχθεί: "Είναι λογικό να μην είμαστε έτοιμοι. Σε αυτό το τουρνουά προσπαθήσαμε να δούμε τα προτερήματα και τα μειονεκτήματά μας, αλλά θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο".

Ο Βεργίνης κατέληξε για τον στόχο του φετινού Άρη λέγοντας: "Πρέπει να γίνουμε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας. Να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο μέσα στο γήπεδο. Να συνεργαζόμαστε, να είμαστε ομάδα όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός παρκέ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ