ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Ευελπιστούμε πως θα πει το ναι"

Αλεξανδρής: "Ευελπιστούμε πως θα πει το ναι"
INTIME SPORTS

Κι ενώ για μία ακόμη μέρα δεν υπήρξε συμφωνία της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Τσαλδάρη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ευελπιστεί πως θα πει το ναι.

Την ίδια ώρα που από το περιβάλλον του 30χρονου διεθνή αριστερόχειρα γκαρντ προκύπτει πως όλα παραμένουνε ανοιχτά ο τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του μετά το τέλος της ανοιχτής απογευματινής προπόνησης έκανε λόγο για πολύ καλή πρόταση στο πρόσωπό του.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ο «τίγρης» προανήγγειλε πως εκτός του Τσλαδάρη η ομάδα του χρειάζεται έναν ακόμη ψηλό αναγνωρίζοντας πως η διοίκηση της ΚΑΕ έχει κάνει ήδη την οικονομική της υπέρβαση.

"Έχουμε κάνει πρόταση στον Δημητράκη τον Τσαλδάρη. Η πρόταση είναι πάρα πολύ καλή για τα δεδομένα της εποχής και ευελπιστούμε πως τελικά θα πει το ναι", χωρίς όμως να το έχει πει μέχρι στιγμής και απομένει να φανεί αν θα αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες ή ακόμη και μέρες.

Αμέσως μετά πάντως ο Αλεξανδρής προανήγγειλε και μία ακόμη κίνηση για την ομάδα του λέγοντας: "Από εκεί και πέρα η ομάδα χρειάζεται ακόμα ένα ψηλό. Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο τέσσερις και στην προπόνηση δεν μπορούν να πάρουν ούτε ανάσα.

Η ομάδα έχει κάνει ήδη μία οικονομική υπέρβαση. Αντιλαμβάνομαι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι παρόλα αυτά ο κόσμος ζητάει το καλύτερο και εμείς προσπαθούμε για αυτό. Θα χρησιμοποιήσω και μία φράση που μου λένε οι οπαδοί μας. Άρης είμαστε!".

Ο Αλεξανδρής στάθηκε μεταξύ άλλων και στην λογική του η σημερινή απογευματινή προπόνηση του Άρη να έγινε με την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες του Αλεξανδρείου αν και η ανταπόκριση δεν ήταν η αναμενόμενη.

"Ήθελα και ο κόσμος να δει την ομάδα αλλά και να πάρουν μία γεύση τα παιδιά από το κοινό της ομάδας. Μπορεί ο κόσμος να μην ήταν αρκετός παρόλα αυτά τα παιδιά κατάλαβαν ότι θα είναι κοντά μας και θα μας στηρίζουν σε κάθε ματς".

Κι όσο για το θέλω του από την ομάδα του; "Εκείνο που θέλω είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να γινόμαστε καλύτεροι. Μέσα στην ίδια εβδομάδα παίζουμε δύο παιχνίδια με τις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται".

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Αλεξανδρής στην ομιλία του στους παίκτες του σημείωσε: "Βγάλτε ενέργεια στο γήπεδο. Σας βλέπω ότι είστε λίγο σφιχτοί... Βγάλτε το μπάσκετ που έχετε. Ο κόσμος ήρθε σήμερα εδώ για να σας δει. Σε λίγες μέρες το γήπεδο που βλέπετε θα είναι κατάμεστο.

Μην τους απογοήτευσετε. Έχουν έρθει μικρά παιδιά, μέχρι άνθρωπος που είναι 80 ετών. Για σας! Βγάλτε την ενέργειά σας στο παρκέ. Παίξτε όπως σας θέλω", με τον Αλεξανδρή στην συνέχεια να είχε και τετ α τετ με φιλάθλους του Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ