ΠΑΟΚ

Αλεξανδρής: "Κοιτάμε μπροστά"

Αλεξανδρής: "Κοιτάμε μπροστά"
Αλεξανδρής

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο Αλεξανδρής τόνισε τη θέληση για νίκη στο ντέρμπι

Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για το σύνολο του Βαγγέλη Αλεξανδρή αν και ο «τίγρης» γνωρίζει πως η ομάδα του ακόμα και με νίκη που είναι φυσικά ο στόχος δεν θα εξασφαλίσει την 4η θέση αφού θέλει ήττα του Πανιωνίου στο Αιγάλεω.
Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ θέλει να φτάσει στη νίκη επί του Ολυμπιακού αφού εφόσον επιτευχθεί θα είναι η 16η της στο πρωτάθλημα αριθμός που θα αποτελέσει και την καλύτερη συγκομιδή της ομάδας από το 2000 και μετά και παράλληλα θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδος περιμένοντας στη συνέχεια την έναρξη των πλέι οφ αλλά και το ποιος θα είναι ο αντίπαλος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Αλεξανδρής, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, υποστήριξε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ( www.paokbc.gr) πως: «Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να κερδίσουμε και κοιτάμε πάντα μπροστά για το συμφέρον της δικής μας ομάδας», και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του από την αρχή της χρονιάς. Στο μεταξύ μας παιχνίδι αναμένεται να επανεμφανιστεί μετά από καιρό ο Στακ που έχει να παίξει πολύ καιρό. Είναι πολύ καλός παίκτης, τον γνωρίζω καλά γιατί έχουμε συνεργαστεί (σ.σ. στον Άρη).

Η βασική προτεραιότητά μας στο παιχνίδι θα είναι να κόψουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού, γιατί είναι ομάδα ρυθμού. Αν καταφέρεις και τους βγάλεις από το ρυθμό τους, δημιουργείς προϋποθέσεις νίκης», κι όσο για την κατάκτηση της νίκης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε: « Θέλουμε τη νίκη, αλλά γνωρίζουμε πλέον ότι η 4η θέση δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Δεν είναι όμως και πανάκεια η 4η θέση. Θέλουμε να την κατακτήσουμε, αλλά και να μην το καταφέρουμε, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους, ελπίζοντας στο καλύτερο».

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία, κοστίζουν 10 ευρώ και θα διατίθενται και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του PAOK Sports Arena.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ