ΚΑΒΑΛΑ

Αλεξανδρής: "Μας το χρωστούσε η τύχη"

Αλεξανδρής: "Μας το χρωστούσε η τύχη"
Aλεξανδρής

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη επί του Πανελληνίου

"Χάσαμε τρία παιχνίδια έχονας την τελευταία επίθεση, αυτή τη φορά, γυρίσαμε ένα παιχνίδι έτσι. Ίσως να μας το χρωστούσε η τύχη, η μοίρα!", τόνισε στο Sport24.gr ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο οποίος είδε την ομάδα του να γυρνάει ένα ματς που έμοιαζε χαμένο και να πανηγυρίζει μία νίκη- χρυσάφι.

"Ήταν συγκλονιστικό και απίστευτο έτσι όπως έγινε η ανατροπή. Επιβεβαιώνεται όμως με αυτόν τον τρόπο ο κανόνας που λέει ότι ένα παιχνίδι τελειώνει όταν η μπάλα πέσει κάτω, ούτε καν όταν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα από τη γραμματεία!", συνέχισε ο "τίγρης".

Για την παραμονή στην κατηγορία πάντως ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και γι' αυτό δεν φουσκώνει τα μυαλά των παικτών του: "Πάντα τα έβλεπα θετικά τα πράγματα και εξακολουθώ να τα βλέπω.

Η ομάδα απέκτησε αυτοπεποίθηση, αλλά δεν είμαι αφελής για να πιστέψω ότι όλα τελείωσαν. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο"

.

Όσον αφορά στο επόμενο ματς, με αντίπαλο τα Τρίκαλα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής υποστηρίζει: "Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και το ίδιο είναι και αυτό με τα Τρίκαλα. Για όλους υπάρχουν ελπίδες και ίσως γίνουν πολλές εκπλήξεις.

Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κόντρα στα Τρίκαλα και να πάμε εκεί να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Σαφώς κι αν κερδίσουμε τελειώνει η υπόθεση παραμονή. Δεν το προδικάζω όμως. Αν χάσουμε δεν τελειώνει η χρονιά και θα παλέψουμε για τη νίκη στα δύο παιχνίδια που θα απομένουν" .







TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ