STOIXIMAN GBL

Αλεξανδρής: "Με ποδήλατο..."

Αλεξανδρής: "Με ποδήλατο..."
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στην άφιξη της ομάδας του με λεωφορείο στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στην απόδοση της ομάδας του.

" Εύχομαι αρχικά μία καλή χρονιά και κουράγιο που χρειάζεται και πολύ για να ξεπεράσουμε όλοι αυτά που περνάει η χώρα", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

" Όταν είδα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα θορυβήθηκα πάρα πολύ. Τρόμαξα. Δουλέξαμε πολύ μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν κρυφτήκαμε και παίξαμε με όλα τα όπλα που έχουμε και θα τα χρησιμοποιήσουμε σε όλο το πρωτάθλημα.

Σταθήκαμε με αξιοπρέπεια κόντρα στον Παναθηναϊκό, λειτουργήσαμε καλά, είχαμε 18 ασίστ σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλα αυτά με κάνουν πολύ αισιόδοξο για το μέλλον. Μας λείπουν ακόμα τρεις παίκτες από τον αρχικό σχεδιασμό και σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι".

Στη συνέχεια μίλησε και για το γεγονός ότι ο Άρης κατέβηκε στην Αθήνα με λεωφορείο: " Δεν ήθελα να μιλήσω... Εμείς είμαστε υπάλληλοι, με ποδήλατο να μας πουν να έρθουμε θα έρθουμε. Είναι οκτώ ώρες ταξίδι και με αθλητές δύο μέτρα που πρέπει δεν χωράνε...

Σκεφτείτε τώρα την ταλαιπωρία του να γυρίσουμε πίσω με τον ίδιο τρόπο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό στα τόσα χρόνια που παίζω μπάσκετ ή είμαι προπονητής. Δεν ξέρω αν θα επαναληφθεί άλλες έξι φορές που παίζουμε στην Αθήνα... Ελπίζω πως όχι".

Ο Δημήτρης Βεργίνης ανέφερε: " Ξέραμε όλοι ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και ένα καλό σύνολο, σίγουρα καλύτερο από αυτό που δείξαμε με τον Ολυμπιακό.

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλά... Θέλουμε όμως πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ