ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Να γυρίσουμε κομάντος"

Αλεξανδρής: "Να γυρίσουμε κομάντος"
INTIME SPORTS

Για το Πράβετς της Βουλγαρίας και το νέο προπονητικό κέντρο της πόλης αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής η αποστολή του Άρη.

Εκεί όπου πρόκειται να παραμείνει για δέκα μέρες με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή να έχει την ευκαιρία να δει το σύνολό του σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Το πρώτο την Δευτέρα (12/09) κεκλεισμένων των θυρών με την Ακαντέμικ και ακολούθως το τριήμερο 15-17 του μήνα στο τουρνουά της βουλγαρικής ομάδας αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τους διοργανωτές, την Παρτιζάν Βελιγραδίου και την κυπριακή ΕΘΑ.

Κι αν η επιστροφή της αποστολής του Άρη στην Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για το πρωί της μεθεπόμενης Κυριακής (18/09) θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο δεκαήμερο της παρουσίας της στο Πράβετς θα περάσει από το μικροσκόπιο του Αλεξανδρή ο Ντάριλ Ουάτκινς.

Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ που αν πείσει τον «τίγρη» ότι μπορεί να του δώσει αυτό που επιθυμεί μέσα στις δύο ρακέτες σε άμυνα και επίθεση τότε με την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιό του.

Οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του στο Πράβετς ο τεχνικός του Άρη είναι οι: Χρήστος Ταπούτος, Δημήτρης Βεργίνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Αλέξανδρος Βασιλειάδης, Τάσος Δήμας, Γιάννης Κάσουρας, Αργύρης Σιώπης, Σέρτζιο Κεϊρούς, Άντριαν Όλιβερ, Νταν Μαυραϊδής, Σαμ Μόλντροου και Ντάριλ Γουότκινς.

Ο Αλεξανδρής πάντως φρόντισε το πρωί λίγο πριν μπει στο πούλμαν της αποστολής του Άρη να δώσει το στίγμα του για την παρουσία στο Πράβετς της Βουλγαρίας μέσω της σελίδας του στο facebook.

"Πάμε στην Βουλγαρία.. στόχος είναι ένας.. να γίνουμε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.. και να γυρίσουμε κομάντος...", έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός του Άρη.

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κατέθεσε πρόταση στον Δημήτρη Χαριτόπουλο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και αναμένεται η απάντηση του Έλληνα φόργουορντ.

Τέλος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η αποστολής της ομάδας είναι να συμμετάσχει στο τουρνουά της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης το διάστημα 5-8 Οκτωβρίου ως προσκεκλημένη της ρωσικής ομάδας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ