ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Να βρούμε τα κίνητρα"

Αλεξανδρής: "Να βρούμε τα κίνητρα"

Ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής αναγνωρίζει πως το έργο των παικτών του απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν θα είναι εύκολο με τον τεχνικό του Άρη ωστόσο να θέλει ένα αξιοπρεπές φινάλε στην σεζόν.

Επιθυμία του κόουτς του Άρη, Βαγγέλη Αλεξανδρή εν όψει των παιχνιδιών της σειράς του Α΄ γύρου των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό είναι οι παίκτες του να τελειώσουν αξιοπρεπέστατα την σεζόν.

Με τον τεχνικό του Άρη συμφώνησε και ο Δημήτρης Βεργίνης που τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του παρά τα όποια τους προβλήματα θα πάνε να "πολεμήσουν" για ότι το καλύτερο.

" Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του αγώνα που πάντα προκαλεί ο Παναθηναϊκός, ως Πρωταθλητής Ευρώπης. Πρέπει να βρούμε τα κίνητρα για να τελειώσουμε αξιοπρεπέστατα την σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως κάναμε σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος".

Τάδε έφη ο Αλεξανδρής με τον Δημήτρη Βεργίνη να πρόσθεσε στα λόγια του τεχνικού του Άρη: " Ξέρουμε ότι παρουσιάζει δυσκολίες η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παρά τα όποια προβλήματα που έχουμε θα πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού για να "πολεμήσουμε" και ότι καλύτερο βγει".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ