ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Ο Πελεκάνος τράβηξε το διχτάκι"

Αλεξανδρής: "Ο Πελεκάνος τράβηξε το διχτάκι"

Ο Άρης μπορεί να αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο (06/12, 19:45) την ολλανδική Γκαστέρα Φλέιμς για την 4 αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup ωστόσο στο μυαλό του Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι ακόμη η τελευταία φάση της ήττας από τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με την Γκαστέρα Φλέιμς στο Αλεξάνδρειο (06/12, 19:45) για την 4 αγωνιστική της Α΄ φάσης των ομίλων του Eurocup αναφέρθηκε και στην τελευταία φάση του χθεσινού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως ο Ντομινίκ Τζέιμς του είπε βλέποντας το βίντεο της τελευταίας φάσης πως του έγινε φάουλ με τον «τίγρη» να υποστήριξε πως όπως υπέπεσε στην αντίληψή του ο Μιχάλης Πελεκάνος τράβηξε το διχτάκι.

Σχετικά με την τελευταία φάση του χθεσινού παιχνιδιού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο ο Αλεξανδρής υποστήριξε στις σημερινές του δηλώσεις ότι: «Είδαμε την τελευταία φάση από μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με αυτήν που την είδαμε χθες μέσα από το γήπεδο.


Ο Ντομινίκ (σ.σ. Τζέιμς) μου είπε πως του έγινε φάουλ. Είναι ένα σεμνό παιδί και δεν θα έλεγε το αντίθετο αν δεν γινόταν. Επίσης είδα μια ακόμη παράβαση αφού ο Πελεκάνος τράβηξε το διχτάκι», ενώ στάθηκε και στον πρώτο διαιτητή της συνάντησης τον Χρήστο Χριστοδούλου.


«Επιμένω ότι ο διαιτητής δεν ήθελε να το μετρήσει το καλάθι. Ήταν ξινισμένος και ανέκφραστος. Τον ξέρω εδώ και χρόνια», για να θυμηθεί: «Τον είχα βοηθήσει μάλιστα στα πρώτα του βήματα όταν ήμουν προπονητής στον Απόλλωνα Πατρών.


Θα έβρισκε μια δικαιολογία για να μην μετρήσει το καλάθι. θα έδινε βήματα στον αέρα στον Τζέιμς. Το παιχνίδι πάντως δεν κρίθηκε στην τελευταία φάση. σας προκαλώ να δείτε την άμυνα που παίξαμε και που παίζουν οι άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη».


Όσο δε για το αυριανό παιχνίδι με την ολλανδική Γκαστέρα Φλέιμς είπε: «Θα πρέπει να αφήσουμε το χθες και να κοιτάξουμε το αύριο που είναι η Γκαστέρα Φλέιμς. Αυτό που με απασχολεί είναι πως οι παίκτες ξόδεψαν πολλή ενέργεια και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση.


Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν συναισθηματικά φορτισμένος και άδειασε τους παίκτες από δυνάμεις ειδικά τα νέα παιδιά. Σήμερα θα υπάρξει αποφόρτιση για τους περισσότερους. Αυτοί που έπαιξαν λίγο θα κάνουν ειδικό πρόγραμμα. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι τω ν υποχρεώσεων μας και να υπερβάλλουμε εαυτούς για να κερδίσουμε μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή.


Έχω πει στους παίκτες πως θα πρέπει να κοιτάμε σε βάθος χρόνου και μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί σωστά σ' αυτό. Στο χθεσινό παιχνίδι έγιναν λάθη από τα νέα παιδιά. Αν έπεφτε μεγαλύτερο βάρος στους πιο έμπειρους θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι.


Τα περισσότερα παιδιά αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και έδειξαν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Η υπέρβαση όμως θα χρειαστεί σε ολόκληρο το πρωτάθλημα αν θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν, πετυχαίνοντας τον στόχο μας».


Κι όσο για τον Αμερικανό φόργουορντ του Άρη, Ρον Ντέιβις, αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι για το Eurocup τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Ξέρουμε τη Γκαστέρα, τη σεβόμαστε και θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να την κερδίσουμε και πάλι».


Επόμενο πάντως ήταν και ο ίδιος να μην είχε ξεχάσει το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Αυτό που μένει είναι ότι όλοι δώσαμε μεγάλη μάχη και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα και τον κόσμο που μας υποστήριξε με θέρμη.


Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία φάση και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς οι νικητές», για να αποκαλύψει για τον ίδιο πως: «Είχα δυσκολία στην αναπνοή και έπρεπε να πάρω την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα με το άσθμα», για να καταλήξει: «Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και να παίζω δυνατά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ