ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Όλα κρίνονται στο τέλος"

Αλεξανδρής: "Όλα κρίνονται στο τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Άρης μπορεί να μην έχει νίκη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α1 αλλά αυτό δεν φαίνεται να ανησυχεί τον τεχνικό του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Δεν φαίνεται να ανησυχεί ο τεχνικός του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Αυτό φάνηκε μέσα από τις δηλώσεις του στην ΕΤ3 όπου ξεκαθάρισε πως η μοναδική απώλεια που έχει το σύνολό του είναι η εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου στο Αλεξάνδρειο.

Μεταξύ άλλων στάθηκε στις περιπτώσεις των Γιώργου Μπόγρη και Γάιου Σκορδίλη αλλά και την ανάγκη ενός ακόμη παίκτη στην περιφέρεια.

" Δεν με ανησυχεί το κακό ξεκίνημα. Έχουμε ουσιαστικά μία απώλεια, την ήττα με τον Κολοσσό. Υπάρχει δυνατότητα με μία, δύο κινήσεις αυτή η ομάδα να βρει το δρόμο της. Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί όλα κρίνονται στο τέλος και μέχρι τότε δίνω το λόγο μου ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί", ήταν η τοποθέτηση του Αλεξναδρή για το μέχρι στιγμής 0-3 της ομάδας του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Για τις περιπτώσεις των Γιώργου Μπόγρη και Γάιου Σκορδίλη είπε: " Χρειαζόμαστε ψηλά παιδιά. Ο Μπόγρης δεν μπορεί να μας ενισχύσει με τον ΚΑΟΔ. Περιμέναμε αύριο να εκδικαστεί στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του, αλλά μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη. Θα τον έχουμε στα παιχνίδια της Ευρώπης (σ.σ. Eurocup). Θέλαμε και συμφωνήσαμε και εγώ και ο πρόεδρος, γιατί μιλήσαμε με τον Γάιο (Σκορδίλη) και τον μάνατζέρ του, Λου Διαμαντόπουλο για την επιστροφή του και θα έλεγα ότι για τυπικούς λόγους δεν έχει επικυρωθεί η συμφωνία. Ελπίζω να γίνει στο άμεσο μέλλον".

Κι όσο για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του υποστήριξε πως: " Χρειαζόμαστε και έναν παίκτη περιφερειακό και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνουμε μια αλλαγή", με τον παίκτη που θα αποτελέσει παρελθόν να είναι στην περίπτωση αυτή ο Άντριαν Όλιβερ όπως αποτελεί άλλωστε κοινό μυστικό.

Τέλος για τους αγώνες του Άρη στο φετινό Eurocup που ξεκινούν κόντρα στην τσέχικη Νίμπουρκ την Τρίτη στο Αλεξάνδρειο τόνισε: " Ο όμιλος είναι βατός, αν εξαιρέσουμε τη Νίμπουρκ που είναι καλή ομάδα και είναι φαβορί για τον όμιλο. Είναι η ίδια ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια, είναι ανταγωνιστική, έχει τον ίδιο προπονητή πολλά χρόνια και την είδα με την ΤΣΣΚΑ και με εντυπωσίασε.

Ο θεσμός του Eurocup θα μας δώσει ρυθμό. Θα χρειαστούμε βέβαια και το ανάλογο ρόστερ για να αντέξουμε τα δύο παιχνίδια την βδομάδα", κάνοντας ουσιαστικά και πάλι λόγο περί της ανάγκης ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ