ΚΑΒΑΛΑ

Αλεξανδρής: "Πήραμε το δικό μας πρωτάθλημα!"

Αλεξανδρής: "Πήραμε το δικό μας πρωτάθλημα!"
Αλεξανδρής

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στο Sport24.gr για την παραμονή της Καβάλας και την επόμενη μέρα

Πάντως, ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην ομάδα, καθώς όπως τονίζει είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με την ομάδα. Μένει να βάλει κάτω τα δεδομένα και η διοίκηση, να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και να αποφασίσει.
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με την ομάδα και πολύ ικανοποιημένος από όλα όσα πρόσφερε η διοίκηση αλλά και ο κόσμος της Καβάλας", τόνισε ο "τίγρης" .

Κόουτς, συγχαρητήρια, για την παραμονή της ομάδας σας στην κατηγορία. Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας τα συναισθήματά σας λίγες ώρες μετά τον κρίσιμο αγώνα με τον Πανιώνιο;

Είμαστε όλοι πολύ ευτυχείς που καταφέραμε και παραμείναμε στην κατηγορία. Είναι για μας σα να πήραμε το δικό μας πρωτάθλημα. Η αλήθεια πάντως είναι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ήταν μεγάλη η πίεση, έπρεπε να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να πανηγυρίσουμε και όπως καταλαβαίνει κανείς ήταν ψυχοφθόρο όλο αυτό που περάσαμε .

Ξέρω να αποφορτίζω και τους παίκτες μου και τον εαυτό μου, ωστόσο ακόμα δεν έχει γινει ένα... μπραφ για να πανηγυρίσω. Τώρα που σιγά σιγά εισπράττω τα συγχαρητήρια από τον κόσμο, αρχίζω να το συνειδητοποιώ.

Σας προβλημάτισε καθόλου η καθυστέρηση της έναρξης των δεύτερων ημιχρόνων σε Περιστέρι και Πανιώνιο για να περιμένουν το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και του Ηλυσιακού;

Όχι. Μπορεί τα παιδιά να αναγκάστηκαν να κάνουν και δεύτερη προθέρμανση ουσιαστικά αλλά ήταν για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, θα θέλατε να κάνετε ένα μικρό απολογισμό για την ομάδα σας;

Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Από την άρχη όλα πήγαν στραβά. Οι Αμερικανοί έφυγαν, υπήρχαν τραυματισμοί και όταν συμβαίνουν όλα αυτά δεν μπορείς να βρεις ρυθμό. Όλα μας έφταιγαν στον αγωνιστικό τομέα.

Σε αυτό βέβαια μέτρησε και η δική μου παρουσία καθώς ως έμπειρος προπονητής προσπάθησα να δώσω ηρεμία στην ομάδα, να μοιράσω ρόλους και μετά κάναμε κάποιες νίκες όπως αυτή με τον Πανιώνιο. Μετά με την προσθήκη και του Παλάσιο είχαμε μια θεαματική αλλαγή στην εικόνα μας.

Έμεινα έκπληκτος από τα παιδιά τα οποία ανταποκρίθηκαν σε όλα όσα τους έλεγα και ζητούσα στις προπονήσεις και πραγματικά έκαναν καλή δουλειά μέσα στο παρκέ.

Τι θα πρέπει να γίνει ούτως ώστε η Καβάλα να μην φτάσει τη νέα σεζόν να διεκδικεί την παραμονή της μέχρι το τέλος;

Η φετινή χρονιά πρέπει να είναι πιλότος για την επόμενη. Να συνεκτιμηθούν όλα όσα έγιναν και λάθη και σωστά και η διοίκηση να κρίνει τα γεγονότα και να πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Με προγραμματισμό και οργάνωση έχει όλα τα εχέγγυα η ομάδα να κάνει κάτι καλύτερο του χρόνου και να μην χρειαστεί να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να πανηγυρίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Και γήπεδο υπάρχει και ο κόσμος βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Εσείς θα θέλατε να συνεχίσετε την καριέρα σας στην Καβάλα;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με την ομάδα και πολύ ικανοποιημένος από όλα όσα πρόσφερε η διοίκηση αλλά και ο κόσμος της Καβάλας.

Είμαι ήδη χαρούμενος για αυτή τη σεζόν και θα δεχτώ ευχάριστα όποια απόφαση κι αν πάρει η διοίκηση για τη συνέχεια. Είναι σίγουρα αμοιβαία η εκτίμηση ωστόσο θεωρώ ότι όλα θα γίνουν στον καιρό τους. Το παν είναι να είσαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία σου.


Ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους παίκτες σας

Το μπάσκετ περνάει δύσκολες στιγμές, το ίδιο και η ελληνική κοινωνία με την οικονομική κρίση. Γι' αυτό το λόγο, αν αγαπάμε αυτό που κάνουμε πρέπει να δούμε τη νέα σεζόν με τελείως διαφορετική προοπτική. Να δείξουμε κατανόηση σε όλα όσα γίνοντα και φυσικά έχουν αντίκτυπο και σε μας που το μπάσκετ δεν είναι μόνο αυτο που μας αρέσει και η δουλειά μας.

Θα ήθελα επίσης να πω γενικότερα σε όλους τους παίκτες ότι οι επαγγελματίες παίκτες, είτε είναι ποδοσφαιριστές, είτε είναι μπασκετμπολίστες δεν πρέπει να σταματάνε να δουλεύουν 12 μήνες το χρόνο και δεν εργάζονται part- time κάποιους μήνες το χρόνο.

Σε ποιον θα θέλατε να αφιερώσετε την παραμονή στην κατηγορία;


Στον κόσμο της ομάδας και μόνο σε αυτόν! Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.






































TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ