ΠΑΟΚ

Αλεξανδρής: "Προσοχή στην ΑΕΚ"

Αλεξανδρής: "Προσοχή στην ΑΕΚ"
Αλεξανδρής

"Προσοχή στη ζώνη της ΑΕΚ", συνέστησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης

Για το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, ο τεχνικός του "Δικεφάλου του Βορρά", είπε: " Η κατάκτηση της τέταρτης θέσης είχαμε πει από την αρχή ότι δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση. Και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα μετά την ανέλπιστη κατά την άποψή μου νίκη του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού μέσα στον Πειραιά".

" Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, για να πετύχουμε το στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς και είναι η τέταρτη θέση, να κερδίσουμε πρώτα την ΑΕΚ στην Αθήνα και το Σάββατο στην έδρα μας τον Ολυμπιακό".

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που ξεκίνησε τη χρονιά ως προπονητής της ΑΕΚ, γνωρίζει πολύ καλά τους "κιτρινόμαυρους" και αυτό είναι ατού για τον ΠΑΟΚ: " Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Την γνωρίζω φυσικά σαν ομάδα, κινδυνεύει αυτή τη στιγμή, έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, αλλά ως σύνολο δεν έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι στιγμές που παίζει καταπληκτικό μπάσκετ και μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο".

" Πρέπει να είμαστε πολύ καλά συγκεντρωμένοι κι επειδή την ξέρω ως ομάδα, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την άμυνα ζώνης που θα παίξει η ΑΕΚ κι ελπίζω να τα καταφέρουμε".

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία

Με μία προπόνηση το πρωί της Τρίτης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το ματς με την ΑΕΚ. Οι παίκτες επέστρεψαν στη δράση μετά την αποχή της Δευτέρας, αφού πρώτα πήραν διαβεβαιώσεις για διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ: " Εύχομαι και ελπίζω αυτό που συνέβη να επηρεάσει θετικά την απόδοση των παικτών. Δεν θέλω να το σχολιάσω δημόσια, γιατί με τα παιδιά θα ανταλλάξουμε κάποιες κουβέντες και για τις υποχρεώσεις που γεννά στην ομάδα και τους ίδιους αυτή η ενέργεια. Ελπίζω ότι θα τους επηρεάσει θετικά".

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ μετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Πάρκερ, Μανωλόπουλος, Βεργίνης, Στσεπάνοβιτς, Οστοϊτς, Χαριτόπουλος, Καλαμπόκης, Κογιαντίνοβιτς, Κούβελας, Αγαδάκος, Πάσαλιτς, Ουάτσον.











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ