ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Προβληματισμός για Σχορτσανίτη"

Αλεξανδρής: "Προβληματισμός για Σχορτσανίτη"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός παραμένει πολύ ισχυρός με τον τεχνικό του Άρη να προβληματίζεται για τον περιορισμό του Σχορτσανίτη (15/10, 6.45μ.μ.)

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή ο Παναθηναϊκός παραμένει πολύ ισχυρός με τον τεχνικό του Άρη να προβληματίζεται για τον περιορισμό του Σχορτσανίτη.

Κι όσο για τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ακόμη στάθηκε στο πως έχει το ρόστερ του Άρη.

"Είμαστε στην έναρξη του Πρωταθλήματος και η ομάδα δεν είναι ακόμη 100% έτοιμη, κυρίως λόγω του ότι δε θα έχουμε στις τάξεις μας τους τρεις Αμερικανούς που ήταν μαζί μας από την έναρξη της προετοιμασίας. Παρʼ όλα αυτά, υπάρχει η διάθεση από όλους μας να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αν είναι δυνατόν καθʼ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Παναθηναϊκός, όπως τον παρακολουθήσαμε στα φιλικά του παιχνίδια, αλλά και στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ, παραμένει πολύ ισχυρός, έχει διατηρήσει τη δυναμική που είχε τα προηγούμενα χρόνια και για εμάς θα είναι μεγάλος ο προβληματισμός στο πώς θα τον αντιμετωπίσουμε, κυρίως μέσα στη ρακέτα, όπου υπάρχει ο Σχορτσανίτης, τον οποίο για να αντιμετωπίσουμε χρειαζόμαστε βοήθεια και από άλλους παίκτες.

Παίζουμε στο Παλέ, παρουσία του κόσμου μας, που θα μας δώσει την έξτρα δύναμη για να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι αυτό", ήταν η τοποθέτηση του Αλεξανδρή στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Κι όσο για αυτή του Πάσαλιτς υποστήριξε: "Στο πρώτο παιχνίδι του Πρωταθλήματος θα παίξουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, προκειμένου να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Έχουμε ένα πρόβλημα με το ρόστερ μας, αλλά οι παίκτες που βρισκόμαστε στην ομάδα θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ