ΑΡΗΣ

Αλεξανδρής: "Στην Ελλάδα ή κερδίζεις ή πεθαίνεις"

Αλεξανδρής: "Στην Ελλάδα ή κερδίζεις ή πεθαίνεις"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε κάθε λόγο μετά την νίκη επί της Γκρόνινγκεν να είναι ικανοποιημένος, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ατμόσφαιρα.

Ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής χαρακτήρισε κλειδί για την νίκη της ομάδας του την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του Άρη με τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης να σύγκρινε την ατμόσφαιρα στις κερκίδες με αυτήν που επικρατεί στις κερκίδες των ελληνικών γηπέδων.

Ο "τίγρης" αφού ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του στην Συνέντευξη Τύπου μιλώντας στον ΑΡΗΣ FM 92,8 στάθηκε στην απουσία του Χρήστου Ταπούτου που ευχήθηκε να τον έχει στην διάθεσή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

" Μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Είναι κάτι που δεν συναντάς στην Ελλάδα, τόσο ωραία ατμόσφαιρα. Αυτό συμβαίνει γιατί στην Ελλάδα ή κερδίζεις ή πεθαίνεις!

Ήταν δύσκολο παιχνίδι, δεν ήμασταν σε καλή βραδιά επιθετικά, αλλά παίξαμε καλή άμυνα. Βασιστήκαμε στην καλή μας άμυνα και γι' αυτό κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι", ήταν οι δηλώσεις που προέβη ο Αλεξανδρής στην Συνέντευξη Τύπου.

Μιλώντας λίγα λεπτά μετά στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφερόμενος αρχικά στο παιχνίδι και την κατάκτηση της νίκης είπε: " Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί θέλαμε την νίκη, μιας και θα είχαμε προβάδισμα για την πρόκριση.

Ήταν σκληρό το παιχνίδι μας έλειπε και ο Ταπούτος είχαμε πρόβλημα στο «ροτέισον» ενώ δεν μας βόλευαν και τα βαριά πεντάρια που είχε ο αντίπαλος. Η ομάδα ήταν αρκετά κουρασμένη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Γινόμαστε ομάδα, τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο είχαν ενεργό συμμετοχή.

Ο Βεργίνης εξαιρετικός, ο Μαυραειδής μεγάλη καρδιά και μας βοήθησε, ο Κερούς βοήθησε αλλά δεν ήταν συγκεντρωμένος στο τέλος. Δεχθήκαμε τρία τρίποντα στην σειρά και στο τέλος το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, όταν προηγηθήκαμε με 15 πόντους. Ευτυχώς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση πετύχαμε βολές.

Αυτή η ομάδα πρέπει να αρχίζει να παίξει καλύτερα και να κερδίζει, θέλαμε αυτή την νίκη. Μόνο στο τέλος ολιγωρήσαμε, ο αντίπαλος κόουτς μας έδωσε συγχαρητήρια για την άμυνα μας, πως εξουδετερώσαμε τα ατού τους. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, στο… διάβασμα του αντιπάλου έκαναν διάνα".

Με τον Αλεξανδρή να επανέλαβε για την κατάκτηση της νίκης πως: " Το παιχνίδι το κερδίσαμε από την άμυνα, αυτό θέλαμε να κάνουμε και το καταφέραμε", ενώ για την επίθεση τόνισε: "Η επίθεση εξαρτάται από το ταλέντο των παικτών και την ομοιογένεια της ομάδας»", και εξέφρασε εκ νέου το παράπονό του πως: " Αλλά είμαστε λίγοι για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις, τα διπλά ταξίδια και τους δύσκολους αντιπάλους. Αλλά βάζω επιπλέον πίεση για να ανταποκριθούν στην βαριά φανέλα".

Σε ερώτηση για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο σχολίασε: " Θέλω να συνεχίσουμε την προσπάθεια κι ελπίζω να είναι καλά και ο Χρήστος Ταπούτος. Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρωμένο ρόστερ αλλά θα παίξουμε τώρα με κόσμο, θέλω να είναι δίπλα μας. Θέλω να ήμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο".

Τέλος υποστήριξε: " Πρέπει να εκμεταλλευτούμε διαφορετικά το μεγάλο όνομα του Άρη. Έχουμε υποχρέωση προς τους φιλάθλους μας, τους εαυτούς μας. Το μάρκετινγκ της ολλανδικής ομάδας είναι εξαιρετικό".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ