EUROCUP

Αλεξανδρής: "Συγχαρητήρια για το κλίμα"

Αλεξανδρής: "Συγχαρητήρια για το κλίμα"
Αλεξανδρής

Τα συγχαρητήριά του, για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της Μπάμπεργκ, έδωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής

" Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ την Μπάμπεργκ, για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Εμείς χάσαμε δύο παίκτες και το παιχνίδι ήταν πραγματικά καλό. Αλλά δεν ήμασταν ικανοί σήμερα, να ανταγωνιστούμε μία ομάδα όπως αυτή".

Ο Μπρεντ Σκοτ, τόνισε: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ, είναι καλή ομάδα και οι οπαδοί δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα. Ήρθαμε για τη νίκη, αλλά δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε. Συγχαρητήρια στους νικητές".

Περήφανος για τη νίκη της ομάδας του, δήλωσε ο προπονητής των γηπεδούχων, Ντιρκ Μπάουερμαν: " Μέσα σε 48 ώρες, αναγεννηθήκαμε και προσπαθήσαμε και στις δύο άκρες του παρκέ. Το Σάββατο, η ΑΕΚ, είχε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που είναι από τους πρωτοπόρους του ελληνικού Πρωταθλήματος, το οποίο κρίθηκε με μικρή διαφορά. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και η νίκη μας δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Είμαστε περήφανοι γι' αυτή".

Τον λόγο πήρε τέλος, ο πρώην παίκτης του Άρη και κορυφαίος, του παιχνιδιού, Ντε Χουάν Κόλινς: " Κάναμε μία ομαδική προσπάθεια. Όλοι ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν. Ήταν νίκη-εξιλέωση, για το δύσκολο παιχνίδι που είχαμε την Κυριακή. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αλλά απόψε ήμασταν καλύτεροι. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για μας".





TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ