STOIXIMAN GBL

Αλεξανδρής: "Το βίντεο στην ΚΕΔ"

Αλεξανδρής: "Το βίντεο στην ΚΕΔ"
INTIME SPORTS

Έξαλλος με τους διαιτητές ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο οποίος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ, ότι ο Άρης θα καταφύγει στην ΚΕΔ

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Άρη με τον ΚΑΟΔ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε ότι έγιναν κατά τη γνώμη του κάποια λάθη από τους διαιτητές που στέρησαν από την ομάδα του τη νίκη.

"Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είναι όπως το περιμέναμε. Δεν μπορέσαμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ, μας χτύπησαν και ατυχίες με τραυματισμούς, παίξαμε και τους δύο πρώτους αγώνες στην έδρα μας χωρίς κόσμο και μείναμε λίγο πίσω", υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Εμείς έχουμε αισιοδοξία για αυτήν την ομάδα. Δουλεύουμε καλά. Εκτιμώ ότι όταν τα πράγματα θα είναι καλά στον βαθμό που θέλουμε, θα πάρουμε και τα αποτελέσματα".

Όσο για την ήττα από τον ΚΑΟΔ είπε: "Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο τρίτο δεκάλεπτο μόνο. Ως ένα σημείο το βρίσκω λογικό. Εγώ στην καριέρα μου δεν ψάχνω για δικαιολογίες αν κάτι δεν πάει καλά.

Δικαιολογίες ψάχνει να βρει αυτός που δεν θέλει να κάνει τίποτα στη ζωή του όπως είχε πει και η Πατουλίδου!", για να κάνει γνωστό πως: "Η ομάδα όμως θα στείλει στην ΚΕΔ το βίντεο του αγώνα".

Με τον Αλεξανδρή σε εκείνο το σημείο να εξήγησε: "Δεν δόθηκαν βήματα εις βάρος του ΚΑΟΔ και πέτυχε τρίποντα και μας στέρησαν επιθέσεις για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Εκτιμώ ότι σήμερα ίσως να δικαιούμασταν εμείς τη νίκη. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει... Οι μάγκες φαίνονται στα δύσκολα και στο τέλος".

Για να κάνει για μία ακόμη φορά λόγο περί απειρίας του συνόλου του λέγοντας: "Έχουμε κάποιες αδυναμίες λόγω έλλειψης πείρας. Κάποια λάθη δικαιολογούνται σε ένα βαθμό, αλλά τι να κάνουμε; Είναι νέα παιδιά και πρέπει να μάθουν να αγωνίζονται σε ειδικές συνθήκες. Εμείς έχουμε πολλούς ρούκις και η απόδοση τους δεν έχει σταθερότητα. Δουλεύουμε καλά και θα ανακάμψουμε".

Κι όσο για το ότι οι κερκίδες του "Δημήτριος Κραχτίδης" ήταν γεμάτες και τον ΚΑΟΔ σχολίασε: "Χαιρόμαστε να είναι τα γήπεδα γεμάτα, ο κόσμος και των δύο ομάδων ήταν κόσμιος. Αυτό είναι και το μπάσκετ, αυτή είναι η ομορφιά.

Άλλωστε ο ΚΑΟΔ δικαιούται να είναι στην Α1 και έχει το ελαφρυντικό γιατί ξεκίνησε μνα φτιάχνει την ομάδα την τελευταία στιγμή. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος".

Τσαλδάρης: "Από δικά μας λάθη"

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης υπογράμμισε: "Ήταν ένα οριακό παιχνίδι για μας που θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί αν εξαιρέσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε χωρίς συγκέντρωση, αφήσαμε τον ΚΑΟΔ να μπει στο παιχνίδι, πίστεψαν στην νίκη και κέρδισαν το παιχνίδι".

Κι όσο για την συνέχεια υποστήριξε: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό, αρχίζουν τώρα και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα, γιατί κατά τη γνώμη μου το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμα στην... εποχή του χαλκού!

Είναι πολύ νωρίς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Με τη δουλειά και τις προσαρμογές των παικτών θα πάμε καλύτερα. Το επαναλαμβάνω ότι είμαι αισιόδοξος ότι θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι".

Κι όσο τέλος για το ότι ο Άρης έπαιξε με τον Ρον Ντέιβις στη σύνθεσή του αν και ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε χθες στην Θεσσαλονίκη είπε: "Αυτό είναι δικαιολογία. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη που έρχεται μια μέρα πριν, υπάρχουν και παίκτες που πρώτη φορά παίζουν σε τέτοιες έδρες. Όλα τα παιχνίδια είναι κέρδος για μας. Είχαμε όμως το παιχνίδι στα χέρια μας και από δικά μας λάθη το χάσαμε".

TAGS STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ