ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

"Αλλάζουμε... χρώμα, ανάλογα με το περιβάλλον"

"Αλλάζουμε... χρώμα, ανάλογα με το περιβάλλον"

Δεν ήταν η επίθεση της ΤΣΣΚΑ που έκρινε το ματς με την Ούνικς (75-51), αλλά η άμυνα με τον Δημήτρη Ιτούδη να εξηγεί "έχουμε γίνει σαν τον χαμαιλέοντα" (video).

Η Ούνικς κατάφερε να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, έως την τρίτη περίοδο. Του επί μέρους σκορ 26-6. Μετά, οι πρωταθλητές της VTB United League έγιναν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, με τον Δημήτρη Ιτούδη να βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο να περιγράψει το γιατί.

"Μου άρεσε πολύ αυτό που είδα από την ομάδα μου. Αυτό που είπα στα παιδιά, μετά το ματς ήταν ότι δεν θα είμαστε πολύ εύστοχοι κάθε βράδυ, αλλά όσο βρίσκουμε λύσεις με την άμυνα, αν έχουμε ως βάση την αμυντική μας συμπεριφορά, θα μπορούμε να φτάνουμε στη νίκη. Με την Ούνικς ήμασταν σαν τον χαμαιλέοντα, που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το περιβάλλον. Προσαρμοστήκαμε τέλεια στην κατάσταση που είχαμε μπροστά μας. Δεν αφήσαμε ανοιχτούς διαδρόμους, πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε και νικήσαμε. Η Ούνικς είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ήλθε στη Μόσχα με σερί 5-0. Παρ' όλα αυτά, την ωθήσαμε σε 17 λάθη που είναι μεγάλος αριθμός. Νικήσαμε στο β' ημίχρονο 47-21. Αυτό είναι το κίνητρο μας, για να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς".

Ο Αντρέι Βορόντσεβιτς αναδείχθηκε ο καλύτερος Ρώσος παίκτης της VTB United League, για το μήνα Νοέμβριο. Είχε 12.2π., 5 ριμπ., 2.2 ασίστ και 2 κλεψ. ανά αγώνα, σε αυτό το διάστημα.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ