ΑΡΗΣ

Aμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Αγαδάκου και του Μάρσαλ για το παιχνίδι με την Καβάλα

Aμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Αγαδάκου και του Μάρσαλ για το παιχνίδι με την Καβάλα
Τσαλδάρης

Το παρών στην σημερινή προπόνηση του Άρη, την πρώτη μετά τον χθεσινό αποκλεισμό από τον Πανιώνιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Τζεβελέκης ο οποίος πριν από την έναρξή της φρόντισε να μιλήσει σε όλη την ομάδα ζητώντας από τους παίκτες να συνεχίσουν το μαχητικό τους πνεύμα.

" Στο πρώτο ημίχρονο μπήκατε μουδιασμένα και η εμφάνιση με προβλημάτισε αλλά θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την εμφάνισή σας στο δεύτερο ημίχρονο όπου παλέψατε μέχρι το τέλος. Είχατε αγωνιστικότητα και πάθος κι αυτό μας αρέσει να βλέπουμε από την ομάδας", τόνισε αρχικά ο Θανάσης Τζεβελέκης που δεν έμεινε εκεί.

" Αντιμετωπίσαμε τον Πανελλήνιο, το Μαρούσι και τον Πανιώνιο και αποδείξατε ότι όταν η ομάδα παίζει με πάθος και μαχητικό πνεύμα μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Σας δίνω λοιπόν συγχαρητήρια και οφείλω να σας πω ότι και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος και θα είναι στο γήπεδο όσο εσείς θα παίζετε με αποφασιστικότητα και μαχητικό πνεύμα", λόγια με τα οποία ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης θέλησε να ντοπάρει τους παίκτες της ομάδας εν όψει της συνέχειας και μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα.

Αμφίβολοι Αγαδάκος-Μάρσαλ

Δεδομένου ωστόσο ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη τρέχουν στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης θέλοντας και μη καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον χθεσινό αποκλεισμό από τον Πανιώνιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και να στρέψουν την προσοχή τους στο μεθαυριανό παιχνίδι στην Καβάλα με την τοπική ομάδα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Το σύνθημα για κάτι τέτοιο φρόντισαν εξάλλου να δώσουν και οι παίκτες του Άρη στις δηλώσεις του παρά την πικρία τους από τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο. " Κάναμε πολλά λάθη στην αρχή του αγώνα και ο Παν ιώνιος ως έμπειρη ομάδα, που παίζει στην Ευρωλίγκα μας τιμώρησε γι’ αυτά. Κρατάμε ωστόσο ότι καταφέραμε να γυρίσουμε στο τέλος το παιχνίδι και φτάσαμε μια "ανάσα", ένα σουτ από τη νίκη", τόνισε ο Δημήτρης Τσαλδάρης με τον Νίκο Μπάρλο να πρόσθεσε: " Ξεκινήσαμε «μουδιασμένα» το παιχνίδι και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να επαναληφθεί. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κρατάμε ψηλά το κεφάλι και το μυαλό μας είναι τώρα στο επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο μας που είναι πάντα κοντά μας".

Στο ίδιο μήκος στάθηκε και ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη, Σπένσερ Νέλσον, που δήλωσε ότι: " Δυστυχώς ο Σέκουλιτς έχασε ένα σουτ από αυτά που συνηθίζει να βάζει στην προπόνηση στο τέλος της πρώτης παράτασης αλλά αυτά συμβαίνουν. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενό μας παιχνίδι που είναι εκτός έδρας με την Καβάλα", ενώ στάθηκε και στην συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα λέγοντας ότι: " Ευχαριστώ πραγματικά τους φιλάθλους μας που ήταν εκπληκτικοί και δεν μας άφησαν μόνους και μακριά από την έδρα μας".

Κι αν το μυαλό των παικτών του Άρη όπως και του τεχνικού τιμ της ομάδας στρέφεται πλέον στο μεθαυριανό εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος στην Καβάλα με την τοπική ομάδα ο Αντρέα Ματσόν θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορεί τελικά να υπολογίζει στους Λάζαρο Αγαδάκο και Σον Μάρσαλ. Την στιγμή αυτή ο Ιταλός τεχνικός του Άρη έχει πάντως διπλό πονοκέφαλο.

Ο Αγαδάκος που στο χθεσινό παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο έμεινε εκτός αποστολής συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το τράβηγμα στον δικέφαλο από το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Όσο για τον Μάρσαλ τραυματίστηκε χθες λίγο πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου στον δεξί του αστράγαλο με αποτέλεσμα και η δική του συμμετοχή την στιγμή αυτή να είναι αμφίβολη.

Διπλή επίπληξη και πρόστιμο

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε σήμερα την ΚΑΕ Άρης με δύο επιπλήξεις και συνολικό χρηματικό πρόστιμο 4.900 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα που αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα του αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο. Τιμωρία που θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη στις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την πρώτη στιγμή που έκλεισε το φύλλο αγώνα. Οι "κίτρινοι" ωστόσο απαλλάχτηκαν για την ρίψη χαρτιών και μιας πλαστικής φιάλης εντός του αγωνιστικού χώρου.

Και νέα κλήση σε απολογία

Σαν να μην έφθανε η σημερινή ανακοίνωση της τιμωρίας της η ΚΑΕ Άρης κλήθηκε εκ νέου για αύριο το μεσημέρι να απολογηθεί στον Αθλητικό Δικαστή με έγγραφο υπόμνημα, για τα όσα αναγράφονται - υβριστικά συνθήματα – στο φύλλο αγώνα του χθεσινού αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Πανιώνιο που διεξήχθη στο ουδέτερο κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα. Μία κλήση που ήταν απόρροια των ουκ ολίγων που αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα με αφορμή ωστόσο για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν τα σφυρίγματα του δεύτερου διαιτητή της συνάντησης Νίκου Ζαβλανού. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα αλλά ήδη όμως ήτα αργά.

Υπέρμαχος στην καταπολέμηση του ντόπινγκ

Σήμερα (20/11) και ώρα 19:30, η οργάνωση ΝΕΟΙ υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ημερίδα ενημέρωσης στο Αμφιθέατρο Ολυμπιακού Μουσείου (πρώην Μουσείο Αθλητισμού), για την καταπολέμηση του ντόπινγκ με αφορμή την ψήφιση πρόσφατα σχετικού νόμου.

Καλεσμένη να παρευρεθεί στην εκδήλωση είναι και η Διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, που είναι πάντα αρωγός τέτοιων ενεργειών και προσπαθειών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκ των ομιλητών που θα αναφερθούν σχετικά με την καταπολέμηση του ντόπινγκ θα είναι και ο Πρόεδρος του Α.Σ. Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος.






























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ